FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"CSI" FCSB » MM Stoica, dezvăluiri despre transferul lui Golofca la FCSB! Cum au fost păcăliți oficialii roș-albaștrilor chiar de un fost jucător: "Nu i-a făcut rău lui, dar ne-a făcut nouă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 13:51

Mihai Stoica a dezvăluit că steliștii s-au informat înainte de a-l transfera pe Cătălin Golofca. Au vorbit cu Daniel Bălan, cel care îl știa pe mijlocaș de la FC Botoșani. Acesta le-a ascuns faptul că Golofca are probleme extrasportive. 

"Sunt jucători care la Steaua nu sportă presiunea, așa este, dar noi nu avem de unde să știm asta înainte. Noi sesizăm calitățile unor jucători din punct de vedere fotbalistic, după care încercăm să ne luăm și alte informații despre ei așa cum o face orice club profesionist.

Dar, niciodată nu putem ști dacă jucătorii respectivi, care se impun la echipele de la care provin, se impun, mai apoi și la Steaua. Nu puteam să știm, deși ne-am luat toate informațiile posibile, că Golofca va ”călca pe bec”.

Nicolae Dică l-a întrebat pe Daniel Bălan, cu care împărțea camera, iar acesta i-a răspuns că este un băiat extraordinar, că-și dă viața pentru echipă.

Acum, când au vorbit din nou, Bălan a spus: da, mă, știam că are problema asta, dar puteam să-i fac rău băiatului. Păi, nu, nu i-a făcut rău băiatului, dar ne-a făcut rău nouă! Bălan știa deci că lui Golofca îi place viața.

Acum, după acest episod cu Alibec, poate se va speria și Golofca și va realiza ca dacă-i place viața, trebuie să-i placă și să trăiască. Că poate să moară din punct de vedere fotbalistic", a spus MM Stoica la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  15 Octombrie 2017, 08:55

mai memeule nu tie rusine sa afirmi aceste scuze??? vinovatul numarul unul esti TU TU lai pacalit pe becali

marcosimone
marcosimone  •  15 Octombrie 2017, 01:49

Păi treci la *** lu' Gigi, măi Mimișor! Auzi sursă, Bălan! Mă minunez când aud asemenea scuze de la cel mai mare meneger din istoria fotbalului de saivan! Cum mă, să dai vina pe băiețașu' ăla? Pâine tu, scouter-ul lu' pește, n-ai găsit al informator mai de Doamne' ajută? Vai de mama lu' Gigi! Cu asemenea angajați mai așteaptă ceva ani să câștige titlul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  14 Octombrie 2017, 20:21

fcsb nu sunt niciodata ros-albastri, nu mai dezinformati aservitilor la cioban!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează