FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 5-0

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după ce echipa sa a zdrobit-o pe Dinamo: „A fost fantastic!” » Ce spune despre marele derby cu FCU de etapa următoare

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 12:20 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 13:11

Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, a vorbit după victoria categorică a echipei sale în fața lui Dinamo, scor 5-0. De asemenea, finanțatorul oltenilor a prefațat și derby-ul olteniei de săptămâna viitoare, confruntarea cu FCU Craiova.

„Voiam să mai înscriem. Am ratat la fel de mult cum am ratat cu Rapidul, cu Sepsi, cu Botoșaniul. Pare asta o meteahnă a noastră, ratăm foarte mult. A fost cea mai frumoasă atmosferă de după pandemie și una dintre cele mai frumoase atmosfere după revenirea Științei pe prima scenă. 

A fost fantastic, în afară de peluză a cântat și tribuna a doua, fanii au aplaudat, au cântat împreună. A fost o atmosferă ca pe vremuri, de meci mare”, a declarat Mihai Rotaru la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Mihai Rotaru, pregătit de derby-ul cu FCU Craiova

După succesul răsunător cu Dinamo, pentru formația lui Laurențiu Reghecampf urmează duelul „orgolior” cu FCU Craiova, iar Mihai Rotaru d-abia așteaptă înfruntarea dintre cele două echipe.

„Ne așteptăm la fotbal, trebuie să nu uităm că noi facem fotbal și nu război. Cred că va fi un spectacol, va genera multă emoție, îl așteptăm cu plăcere. Trăim pentru astfel de meciuri, meciuri frumoase, care aduc pasiune. Asta este cel mai important în fotbal. Dacă stai și te uiți la meci ca la teatru și aplauzi nu e fotbal”, a mai precizat acesta.

Întrebat despre posibilele conflicte între cele două galerii, Rotaru este de părere că nu vor fi incidente grave pe străzile orașului: „Au mai fost cazuri. De exemplu când noi am sărbătorit câștigarea Cupei și ei calificarea în Liga 1 și am făcut-o în aceeași zi și au fost incidente minore. Se exagerează, în oraș unii vor fi într-o parte, alții în altă parte”, a concluzionat acesta.

Suporterii de la CS Universitatea Craiova îi acuză pe oficialii FCU că vor să le „rărească” galeria la derby

Suporterii Universității Craiova susțin că, pentru meciul de duminică, conducătorii FCU Craiova nu vor să le dea decât 450 de bilete, deși acordul de la startul sezonului era de aproximativ 2.000 pentru fiecare galerie oaspete. 

Motivul? Ar avea mult mai puțini fani în oraș decât rivala și nu vor ca asta să iasă în evidență. În Craiova a izbucnit un nou conflict pe tema „cine are mai mulți suporteri”. 

Și e cu trimitere la vânzarea de bilete pentru confruntarea de duminică, FCU Craiova 1948 vs CS Universitatea Craiova. Concret, Peluza Nord, galeria Universității, îi acuză pe oamenii lui Adrian Mititelu că n-ar respecta o înțelegere încheiată la debutul sezonului în curs. 

Atunci, în vederea celor două întâlniri directe din sezonul regulat, s-ar fi convenit ca fiecare echipă oaspete să primească în jurul a 2.000 de bilete pentru galeria sa, în peluza rezervată fiecăreia.

Video. Sorin Cârțu, exuberant după triumful zdrobitor cu Dinamo: „Se mai vorbește la 5-0?!”

Citește alte știri din Liga 1:

Mihai Stoichiță, declarație de neînțeles despre gafeurul de serviciu din Liga 1: „Îl vreau la națională”

Ionuț Chirilă, derapaj verbal la adresa lui Robert Niță: „Am o milă groaznică față de acest băiat instabil emoțional”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
george.br
george.br  •  29 Septembrie 2021, 10:02

Asa ca, Trollache(fly_vyp/tony_dew)... absolut toate epitetele pe care le-ai enumerat acolo sunt ale tale! De fapt, tu vorbeai despre "calitatile" tale si eu nu m-am prins. Mea culpa!:))

george.br
george.br  •  29 Septembrie 2021, 09:56
Postat de fly_vyp pe 29 Septembrie 2021, 00:11

***

"Sunteti niste infantili, care va bucurati...":))) Trollache, macar acum realizezi cat de penibil esti atunci cand incerci sa faci pe profesorul de gramatici pe-aici?:)) Mai faci si trimiteri malitioase catre carti, semidoctule! Esti de tot rasul, Clonache!

fly_vyp
fly_vyp  •  29 Septembrie 2021, 00:11
Postat de flosud97 pe 28 Septembrie 2021, 15:36

Serios tu-ti pierzi timpul cu pisoii, pai ei nu au fost capabili sa-si pastreze banner-ul UTOPIA, e la Peluza Sud acum confiscat, déci despre ce vorbim unde este nenea eujenia sau se pregatesti sa fuga prin tribuna de frica sa nu fie recunoscut

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close