FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CSU CRAIOVA 1-1

CSU Craiova nu mai poate prinde play-off-ul Ligii 1 » Ce scuză a găsit antrenorul oltenilor

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 21:56

După egalul cu Pandurii, 1-1, CSU Craiova nu mai are nicio șansă să prindă play-off-ul Ligii 1, fiind la cinci puncte CSMS Iași, locul 6.

Daniel Mogoșanu, antrenorul celor de la CSU Craiova, a vorbit despre egalul cu Pandurii și despre ratarea calificării în play-off.

"Noi am controlat meciul în prima repriză, dar în a doua parte am stat destul de prost. Nu am avut posesie și nu am știut să gestionăm finalul meciului.

Rămânem cu regretul că nu am reușit să luam cele trei puncte, dar este un punct este important pentru ce urmează.

Diferența s-a făcut la banca de rezerve. În plus, a fost vorba și de încredere. În a doua repriză trebuia să jucăm ca în prima parte", a spus Mogoșanu la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  23 Februarie 2016, 12:33
Postat de glont pe 22 Februarie 2016, 22:42

Dupa modul cum a gandit si gestionat jocul la 1-1, Mogosanu nu poate fi etichetat decat ca o muratura de antrenor ce nu poate sta pe banca tehnica in Liga I.

1. Eu ştiu un Glonţ, şmecheraş de Mehedinţi, bun fotbalist, însurat cu o nemţoaică din Banat. Eşti acela ? Spune doar da sau nu. 2. Mogoşanu a fost un nimeni ca fotbalist şi s-a dovedit acelaşi suflet de slugă ca antrenor. Nu mai pierd timpul cu el...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Februarie 2016, 22:57

...nu Mogosanu a pierdut play off ul ...ci cei dinaintea lui ,plus patronul care se ascunde ...nu ne intereseaza un patron care nu s apara echipa ...noi n am putut sa batem fcsb si Voluntari si poli timisoara ...da

fcu1948
fcu1948  •  22 Februarie 2016, 22:44

La care olteni vă referiți când spuneți, precum niște incompetenți. că antrenorul oltenilor a găsit o scuză???? Al oltenilor gorjeni de pe Jiu sau al oltenilor doljeni tot de pe Jiu????? Băi băieți, cu fiecare articol mâzgălit faceți de rușine meseria de jurnalist!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează