FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

CSU Craiova, pace cu unul dintre cei mai mari "duşmani"! » Au perfectat şi o afacere

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 22:19

Înainte de începerea Ligii 1, CSU Craiova scapă de "duşmani". Conducerea celor de la CSM Rm. Vîlcea a decis să retragă contestaţia în privinţa dreptului de promovare al oltenilor.
Vîlcenii au acuzat faptul că CSU n-ar fi avut cum să promoveze, în condiţiile în care articolul 54 din statutul FRF specifică faptul că "pentru a promova într-un eşalon competiţional superior calitatea de membru afiliat al unui club trebuie să aibă o durată - în momentul începerii sezonului competiţional următor - de cel puţin trei ani consecutiv".

Articolul 54 a fost scos într-o Adunare Generală a FRF din acest an.

Briceag în Bănie
Sursele GSP susţin că Rm. Vîlcea şi CSU au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Marius Brigeac la Craiova. Achiziţia fundaşului stînga nu e încă oficială, dar cele două cluburi au bătut palma în privinţa afacerii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
i_hate_fc_securitate
i_hate_fc_securitate  •  24 Iulie 2014, 18:20

CSU este adevarata "Stiinta" asa cum llabba de aseara a unui suporter infocat a fost sex cu Sharapova ... Suporterii CSU sunt, defapt Onanisti!!! (acu sa vedeti trafic pe dictionar.ro!!!)(dupa aceasta postare si dupa o temeinica documentare, cuvantul "onanist" va fi introdus in lista gesepe de cuvinte marcte *****) ... :-p

novamaxima
novamaxima  •  24 Iulie 2014, 17:42
Postat de eugen76.pan pe 24 Iulie 2014, 08:14

sa ne pisampe CSU.!MIZERIA ASTA PSD-ISTA nu are nicio legatura cu UNIVERSITATEA CRAIOVA!satul cu 5 suporteri vor vedea la primul meci cati suporteri au!

Jeguile du-te-n mortiima-tii ca tu ai fost un lingau al astora pana ieri!!! Da-te-n rasa ta de borat baga pastile,SCHIZOFRENICULE MIZERIA cswc e o echipa ca tre neaparat sa adauge trandafirul rosu pe steaguri si fulare...

craioveanu91
craioveanu91  •  24 Iulie 2014, 10:59
Postat de sprimo pe 24 Iulie 2014, 08:43

Tinere ai luat-o pe aratura, din cel mai mare suporter CSU acum..........., mai bine ai sta in banca ta

nu a luat-o razna, eujenia74pandispan e pe sistem nervos omul ia pastile pentru ca stie ca partidul chiorului basescu e mort:)))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează