FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI, 20:30, A1, DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cu 3 ore înaintea meciului cu Steaua, Liviu Ciobotariu povesteşte thrillerul de la Vaslui: "Nu doresc nici unui antrenor să treacă prin asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 17:13

FC Vaslui a oferit o adevărată telenovelă înaintea meciului cu Steaua. Jucătorii au intrat în grevă şi au ameninţat că nu vor face deplasarea la Bucureşti. S-au răzgîndit abia de dimineaţă.Antrenorul Liviu Ciobotariu a povestit la Dolce Sport cum a reuşit să-i convingă pe jucători să joace contra Stelei:

"Există anumite nemulţumiri ale jucătorilor, ei şi-au exprimat asta printr-un protest, adică o eventuală neprezentare la meciul cu Steaua. Am avut discuţii cu ei şi le-am spus că trebuie să respectăm competiţia, adversarul. N-ar fi corect faţă de celelalte echipe din campionat să mergem cu juniorii.

A fost greu să facem această deplasare, dar ne vom prezenta la acest meci. N-aş dori nici unui antrenor să treacă prin astfel de momente. Dar am speranţa că situaţia se va rezolva.

Sînt probleme la toate echipele, dar să ajungi în situaţia ca jucătorii să ameninţe că nu se vor prezenta la meci, e clar că sînt probleme mari. Eu nu cred că vor face un protest în timpul meciului, pentru că eu cunosc acest grup, este unul unit".

Steaua - Vaslui va începe de la 20:30, în direct la Antena1, Dolce Sport şi liveTEXT pe GSP.ro

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
aureldragomir
aureldragomir  •  11 Aprilie 2014, 21:58

marca Porumboiu.Comentariul tău...

lenan
lenan  •  11 Aprilie 2014, 21:42

vraja marii

comandhor
comandhor  •  11 Aprilie 2014, 20:36
Postat de joaquin pe 11 Aprilie 2014, 19:10

El a zis că , citez ”Iașiul a fost oraș și capitală înaintea Bucureștiului” !

În 1659, sub domnia lui Gheorghe Ghica, Bucureștiul devine capitala Țării Românești, din ordin turcesc, pentru a avea o capitala in zona de campie si aproape de Dunare, mai usor de controlat in comparatie cu Targoviste. Deci "el" a avt dreptate.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează