FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Cu cine țin Celentano, primarul Vasile și Dorel din Las Fierbinți + Marele regret al lui Bobonete

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 21:20

Mihai Bobonete a vorbit în a doua parte a interviului acordat jurnalistului Daniel Nanu despre echipele pe care le susțin actorii care-i interpretează în serialul Las Fierbinți pe Celentano, pe primarul Vasile și pe Dorel.

" Celentano e rapidist, dar rapidist pe stil vechi. Gigi, adică Vasile, primarul, ține cu Dinamo. Cu Dinamo ține și Dorel. Cam asta e", a declarat Bobonete pentru sursa citată.

Bobonete are însă un regret că n-a prins marea echipă a Universității Craiova.

"Craiova Maxima? Nu, din păcate, nu. Doar ce am văzut pe emisiuni tv, pe youtube… Au fost niște fotbaliști fabuloși. Mi-a plăcut mult de Zoli Crișan. De Cămătaru, de Balaci, bineînțeles, doar că Ilie mi s-a părut cam prea individualist, dar așa sunt, în general, marii fotbaliști.

Sorin Cârțu avea niște execuții fantastice. Să știi că m-am bucurat enorm când Mihai Rotaru m-a invitat la o masă, la restaurantul Terasa Doamnei, înainte de meciul Dinamo – Craiova, 0-0, pe Arena Națională, iar la masa aceea au venit mulți dintre ei. Și a fost și Balaci. I-am și spus «Ilie, mulțumesc pentru că ai venit»", a adăugat Bobonete.

Bobonete are o favorită și în străinătate: "Cu Atletico Madrid. M-a «contaminat» o rudă de-a mea. Am fost și pe «Vicente Calderon», a fost ceva extraordinar. Sper să jucăm finala de Champions League anul ăsta și s-o și câștigăm!".

Citește și: Interviu cu Bobonete: "CSU e adevărata Craiova! Dacă Mititelu reînființează echipa, va fi o ciorbă reîncălzită" » O reneagă pe FC U Craiova, deși are povești spectaculoase din galeria ei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
supereduardo10
supereduardo10  •  03 Mai 2017, 19:19

Jack nu mai planqe tata *** la *** si ***...adica cum domne nu tine nimeni cu FCSB? :)) Ete nu :)) si la maneisti ii poti pune pe Maria Radu, Dan Qriqore, Colea Rautu sau Florian Pitis nu de alta dar ei sunt sau au fost fani inraiti.. Bine la FCSB nu exista asa ceva asa ca ii poti face manelisti sui pe ei :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

babahuda
babahuda  •  21 Aprilie 2017, 09:37
Postat de ion.ionescu pe 21 Aprilie 2017, 06:29

Limba română e mai grea ca fotbalul la care se pricep toţi... Bobonete, dacă n-ai văzut Craiova Maxima, de ce îţi dai cu părerea taman despre Balaci ? Fără el, nu exista CM, dincolo de valoare, el le-a dat curaj şi tupeu în faţa oricui. Pe atunci, după o lungă perioadă de rateuri în Europa, toţi din Vest erau semizei pentru fotbalul românesc ! Balaci a spart această dogmă umilind "monştri sacri" şi insistând faţă de colegi : "Ai mingea la picior, pentru ce ţi-e teamă ?!" Balaci nu a fost niciodată egoist (ca Marcel Răducanu, de ex.) şi foarte rar l-am văzut pierzând mingea. A fost singurul jucător pe care l-am văzut vreodată driblând 3 jucători la rând pe linia de corner ! Din buric ! După regulile de acum, la 1-0 de la Bucureşti, măcar 3 italieni trebuiau eliminaţi după faulturi la Balaci, îi umilise...La 0-1 cu Cehoslovacia, am văzut ceva unic în 50 ani : un jucător, Balaci, care dribla 3-5 adversari la rând începând de la centru, aproape continuu, iar coechipierii nu se demarcau, ju erau nicăieri. Nicicând nu am văzut o asemenea demonstraţie de talent într-un meci ! Tot caut acel meci şi nimeni nu-l afişează...Cred că Balaci a fost "asasinat" intenţionat. A tot refuzat Capitala şi mai era şi "rău de gură", spunea ce gândea, nu contau funcţia şi gradul...Prima lovitură (neintenţionată) a primit-o în amicalul cu RDG (1-0, Buc.), la mijlocul terenului. O contră. Apoi, Arezanov a fost cel care a "reuşit", până atunci încercase

te contrazic ,,balaci era individualist ,vroia sa fie mereu inprim plan ..egoist ,si puturos .purta nr 8 si juca ca un decar ..asta daca stii ce pozitie in teren reprezenta nr de pe tricou ,,atunci nr de pe tricou si sort reprezenta poztul care il aveai in teren ..decaru in ziua de azi isi mai poarta blazonu ..pe balaci ca pe multi ia rupt basutura ..gen zamfir,dobrin,troi,crisan etc ..ai scris mult si prost ..agramatule..,semidoctule ,vrei sa facui pe desteptu dar cazi in latura penibilului intelectual .

reddogsv
reddogsv  •  21 Aprilie 2017, 08:25
Postat de jack_the_stripper pe 21 Aprilie 2017, 07:38

Dupa cum se vede, vedetele din ”Las Fierbinti” nu sunt cocalari, nici manelisti, ci fani ai pianistului de la Rin, ai rapizilor din liga a 5-a si stiu precis ca CSU e adevarata Craiova. Nu m-ar mira sa candideze la conducerea FRF...

Ceea ce nu o sa inteleaga niciodata un fcsb-ist, pentru ca asa ii e natura, e diferenta dintre realitate si fictiune. Voi asociati rolurile dintr-un film cu realitatea din care voi nu aveti ce cauta. Acolo sunt niste actori f buni care joaca in cel mai bun serial romanesc de dupa Revolutie. Tu nu ai prins perioada aia asa ca esti intr-un anume fel. Nici Saptamana luminata nu te poate ajuta mai jack si vrejul de fasole!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează