FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

CULISE » La Târgu Mureș nimic nu e ce pare! Echipa continuă să fie condusă din umbră în teren, dar și în afara lui

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 00:00

Maior și Mara s-au retras, dar continuă să conducă. Antrenor a fost numit recent Ciorceri, însă de antrenamente se ocupă, de fapt, Mutu

ASA Tîrgu Mureș e în playoff, cu şanse mari să joace în cupele europene, dar continuă să funcționeze ca un experiment, în care nici un post important de management nu e ceea ce pare! Vicecampioana a ieșit normal din iarnă, dar ultimele săptămâni au dat peste cap organigrama clubului. Ce anomalii bifează ardelenii în acest moment:

  • Claudiu Maior a anunțat la începutul lunii martie că se retrage din funcția de viceprimar, după ce Agenția Națională de Integritate îl declarase incompatibil cu postul. Dar Maior conduce în continuare ASA. El era șef al clubului în calitate de reprezentant al Primăriei, acum a rămas doar conducător de club. Și le-a comunicat jucătorilor că se va ocupa în continuare de echipă, măcar până la următoarele alegeri locale.

  • Bogdan Mara a demisionat și el din funcția de președinte, ca să poată obține licența de intermediar de la Federație. Intermediarii sunt noii impresari, conform regulilor stabilite de FIFA. Bogdan a rămas, însă, și la ASA! Colaborează cu vicecampioana din postura de intermediar și se comportă ca atunci când era oficial al clubului. Teoretic, e consilier. Practic, face în continuare ce făcea și înainte să-și dea demisia, urmărește jucători și reprezintă clubul.

  •  Antrenor principal e George Ciorceri, fost tehnician al roș-albaștrilor și în anii '90. În realitate, nu Ciorceri conduce echipa, ci Adrian Mutu. Aparent doar un jucător de rezervă, Mutu e A1, el decide echipa de start și schimbările, el face programul de pregătire.
    "Acum, că a venit Ciorceri antrenor, cred că e disciplină total, jucătorii sunt pe sub mese de frică! Să fim serioși, știți cu toții că Mutu e antrenor la ASA"
    Petre Grigoraș, la DigiSport

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  18 Martie 2016, 15:07

Imi cer scuze daca am jignit niste "academicieni".Era doar o caracterizare nu o jignire.

fibra
fibra  •  18 Martie 2016, 14:53

Asa este cand unora le este permis orice.Daca este sa-i caracterizez cu doua cuvinte pe cei trei M ,Maior,Mara,Mutu,acelea ar fi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cracker
cracker  •  18 Martie 2016, 11:52

Acum jurnalistilor nu mai sariti in sus cand da Mutu indicatii de la margine, ca nu are licenta Pro de antrenor? Ca la Radoi faceati toti atata galagie. Sa stea si Mutu nemiscat pe banca, daca e jucator de rezera? Sa nu se mai ridice sa dea sfaturi.......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează