FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Culisele combinațiilor de milioane de euro ale lui Becali » În spate, despăgubirile de la ANRP, în față transferuri grandioase pentru FCSB!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 01:00

Unul dintre cazurile de despăgubiri frauduloase ale ANRP e cel în care e implicat Gigi Becali. Între 2005-2015, Becali și nepotul său, Vasile Geambazi, au făcut combinații prin care au cumpărat un teren cu un milion de euro și au luat în schimb 70 de milioane de euro.

În ziua în care Gazeta Sporturilor a publicat rezultatele raportului corpului de control al primului ministru cu privire la modul dubios în care Gigi Becali, prin intermediul nepotului său, a fost despăgubit de ANRP (Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor) pe baza unei evaluări umflate pentru un teren, cotat iniţial la 19,95 milioane de euro și care a ajuns în final la peste 70 de milioane de euro, DNA a fost sesizată oficial pe marginea acestui subiect.

În ediția tipărită de azi și în cea digitală puteți citi noi detalii despre această situație, cum a comentat Becali cazul și de ce susține patronul Stelei că terenul n-a fost evaluat niciodată la 19.950.000 milioane de euro!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Cum va schimba venirea lui Tamaș defensiva Stelei
✓Unde a plecat Budescu » Echipă de Liga a doua, oraș de Champions League
✓Interviu amplu cu Daniel Niculae: "Mutu și Marica să marcheze mult, dar eu să fiu campion cu Astra"
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (120)
answer
answer  •  04 Februarie 2016, 17:03

Puscarie scrie pe ne-a Gigi! Si acum o face pe toata ca e cam recidivist. Si mai vine si Avicola Iasi... mama, mama nebunie in forma pura!

vasglo
vasglo  •  04 Februarie 2016, 16:36
Postat de Carpati Filtru pe 04 Februarie 2016, 14:09

domu Arpy a facut stadion frumos in gruia si frf la depunctat pe dansul, nu a furat ca jiji nu a dat valiza ,a adus puncte din europa pentru tara plus milioane si o fost depunctat de tipteri din bucuresti

Apropo, pe unde mai e Arpy?...

ando89
ando89  •  04 Februarie 2016, 14:22

Jiji a greșit și trebuie băgat la ocna pana ce se reeduca, deci cam șapte vieți. Firma nu trebuie însă să sufere, propun numirea lui bacunik administrator special, se știe ca este cel mai mare economist în viață de pe gsp. La ce antecedente verbale are sigur va face rating ca și intemnitatul, iar poporul gigist se va simți aparat, unul dintre ei, ca si ei, pentru ei.

Vezi toate comentariile (120)
Comentează