FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Cum a ajuns Bradley de Nooijer la Viitorul? Gică Hagi a recunoscut personajul din spatele acestei mutări: e vorba despre un fost jucător al Stelei

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 13:19

Noua „invenţie” a lui Hagi, Bradley de Nooijer, a făcut spectacol în Ştefan cel Mare, fiind decisiv la două dintre golurile constănţenilor.

Adus de Gică Hagi la Viitorul din liga secundă olandeză, Bradley de Nooijer pare să se fi integrat excelent în România.

"Regele" a explicat azi cum l-a luat pe Bradley de Nooijer și care e personajul surprinză care se ascunde în spatele acestei mutări.

"Cu Bradley de Nooijer m-a ajutat Ogăraru, țin legătura cu el pentru această zonă (n.r. Olanda). El știe bine campionatul de acolo, a jucat acolo, e respectat.

Mă ajută pe această zonă. Când văd ceva sau mă interesează un aunmite jucător, vorbesc cu el", a zis Gică Hagi la conferința de presă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  03 Noiembrie 2017, 17:10

Un fotbalist excelent. In Romania nu exista fotbalist atit de valoros. Desigur nu-l vom naturaliza, nici daca se va ruga in genunchi de noi. Avem noi betzivanii nostri. Nici pe Messi sau Cr, Ronaldo nu-i vom naturaliza, chiar daca vor dori dinsii asa ceva. Sintem cei mai coservatori din lume. Nu ne trebuie straini la Natzionala, sub nici o forma!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează