FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - FCSB 1-0

Cum a comentat Dică înfrângerea FCSB-ului la Iași, 0-1: "Nu am ce să le reproșez jucătorilor, au făcut un joc bun" » Detalii despre accidentarea lui Alibec: "Să vedem dacă va juca cu Plzen"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 22:35

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a analizat înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul lui CSM Poli Iași, scor 0-1. 

"Nu am le ce să le reproșez băieților. Am avut un joc bun, o atitudine bună, am dominat meciul. Nu am făcut un joc rău, chiar dacă am pierdut consider că puteam obține mai mult pentru că am avut șapte-opt ocazii de a marca. 

Am avut cei 10 jucători de la echipele naționale doar o zi la antrenament, dar asta nu e o scuză că am pierdut. Poate că Dinamo va reuși să câștige cu CFR Cluj și vom rămâne noi pe primul loc. Nu e o tragedie, trebuie să fim încrezători în continuare și să jucăm ca până acum. Nu sunt supărat pe Planici, a avut mereu evoluții bune, nu trebuie să-l contest după o singură greșeală (n.r. cea de la gol).

Ieri, la sfârșitul antrenamentului, Alibec a făcut o contractură. Am decis să nu facă deplasarea pentru acest meci. Să vedem dacă va fi ok pentru meciul cu Plzen, să vedem cum se va simți.

Mai sunt două meciuri în Europa League și vom încerca să obținem rezultate cât mai bune", a declarat Nicolae Dică, la TV Telekom Sport.

"Am avut puțin ghinion, am avut destule ocazii de a înscrie, dar ne-am confruntat cu aceeași problemă după pauza prilejuită de meciurile naționalei. Trebuie să ne antrenăm mai bine, cu siguranță vom arăta mai bine în următoarele meciuri. Muncim mult la antrenamente și cu siguranță vom arăta rezultate. Normal, ținem cu Dinamo cu CFR Cluj, vrem să rămânem pe primul loc"
Florin Tănase, FCSB

"N-am arătat la fel de bine ca în alte meciuri. Am ratat multe ocazii, iar adversara a marcat din singura ocazie. Asta e, se întâmplă, trebuie să mergem mai departe. Trebuie să muncim mai mult, avem numai de învățat. Nu contează cine a greșit, s-a întâmplat să greșească Planici"
Mihai Bălașa, FCSB

Citește aici cronica partidei

VIDEO cu cele mai importante faze

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
mioriticul
mioriticul  •  18 Noiembrie 2017, 11:17
Postat de legendavisinie pe 17 Noiembrie 2017, 23:19

Fcsbiștii sunt supărați, ilfovenii au pierdut meciul cu CSM Poli Iași.

Liniste mare pe site. Nici o urma de Iosifi sau tanti Milna.

corectu
corectu  •  18 Noiembrie 2017, 08:00

Dica a gresit ca nu a bagat jucatori odihniti,dornici de afirmare ca Popescu,Larie,Morais,Golofca,De Amorim.Mai ales ca aveau in fata un adversar modest,care cu mare noroc a castigat.

modestxxl
modestxxl  •  18 Noiembrie 2017, 01:30
Postat de mircea_cjn pe 17 Noiembrie 2017, 23:22

In mod normal CFR nu poate sa aiba probleme cu Dinamo. Clujenii vor reveni pe primul loc iar ilfovenii vor pica pe locul doi dupa infrangerea in fața iesenilor.

„ în mod normal ” Dinamo făcea, cel puțin , egal la Cluj.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close