FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 1-2

Cum a fost debutul ca antrenor al lui Ionel Dănciulescu » Rece şi cu gulerul ridicat

Articol de - Publicat sambata, 22 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 22:59

Danciu-gol a bifat aseară premiera, debutul ca antrenor. A gestionat calm, cu discernămînt, fazele, fiind responsabil cu motivarea jucătorilor.

Ionel Dănciulescu a făcut cunoştinţă, cu adevărat, cu banca suspinelor. S-a ţinut departe de ea, stînd drept, slim fit, la marginea ei, cu gulerul de la haină ridicat, dar a suferit cînd jocul "cîinilor" scîrţîia. "Interimarul" de 37 de ani a afişat o mină preocupată, fără să aibă un joc de scenă la primul său meci ca antrenor.

Aplaudă să motiveze
Golgeter de meserie cît a jucat fotbal, Mister Dănciulescu a început cu o tactică ofensivă. Golurile lui Tahar, respectiv Boubacar şi Bilinski le-a gestionat calm, doar la ratarea imensă a lui Elton (23) a sărit în sus.

La pauză, Danciu-gol le-a transmis jucătorilor să atace, dar să nu uite să vină şi-n apărare, meteahna "cîinilor" prinşi, de multe ori, prea în faţă. A continuat să-I motiveze pe elevii săi, pe durata reprizei secunde.

"Nu sînt antrenor, sînt coordonator al activităţii băncii tehnice. Mă bucur că băieţii au înţeles că aici este Dinamo şi că noi nu sîntem obişnuiţi cu înfrîngerile" (Ionel Dănciulescu, antrenor Dinamo)

"Jucătorii noştri s-au dăruit în totalitate, era normal să cîştigăm pentru că au jucat exemplar. Ne-a fost greu pentru că am fost conduşi" (Ionel Dănciulescu, antrenor Dinamo)

"Vreau să precizez că această victorie este a băieţilor şi a lui Stoican pentru că eu în cîteva zile nu am putut face mai mult decît să discut individual cu ei, să îi motivez" (Ionel Dănciulescu, antrenor Dinamo)

Inbox
- Duel inedit naş-fin la nivelul goal-keeperilor, aseară: dinamovistul Marc l-a cununat lunile trecute pe Pleşca, omologul său din poarta Gazului.
- Fai este colecţionar de cartonaşe: a primit şi aseară unul, galben, va sta pe margine, etapa viitoare, cu Petrolul.
- Curtean n-a putut continua după un duel tare cu Fai, în minutul 43, cînd camerunezul a căzut pe piciorul stîng al ex-dinamovistului. Anul fotbalistic 2014 pare încheiat pentru Curtean.
- Pleşca a revenit după 7 meciuri de stat pe bancă printre titularii medieşenilor.
- Todea, 36 de ani, căpitanul Mediaşului, a bifat aseară meciul cu numărul 200 în Liga 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează