FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cum a fost păcălit Gheorghe Hagi de patronul rapidist Valerii Moraru » "Am înţeles că este un obicei al dînsului"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 septembrie 2014 13:41

Valerii Moraru a preluat Rapidul în această vară şi a promis că va readuce echipa pe linia de plutire. Înainte de a ajunge în Giuleşti, omul de afaceri a avut discuţii cu un alt club din Liga 1.

Impresarul Florin Manea a dezvăluit o întîmplare incredibilă petrecută între Moraru şi Hagi, primul intenţinînd să sponsorizeze Viitorul înainte de preluarea clubului giuleştean.

"M-am întîlnit cu Hagi şi mi-a spus că a avut nişte discuţii cu domnul Moraru, să îi sponsorizeze echipa cu apă plată. După ce s-au înţeles, nu i-a mai răspuns la telefon. Am înţeles că este un obicei al domnului Moraru", a spus Florin Manea la Digisport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (46)
octavianus
octavianus  •  05 Septembrie 2014, 16:47

Ce putea sa zica Florin Manea de omul care taie in carne vie la Rapid si i-a reziliat contractul lui Nae Manea care atentie oameni buni avea PFA si asa era el presedintele Rapidului.Si care este tzeapa data lui Hagi ? o promisiune de sponsorizare nematerializata ? Dar promisiunile lui Florin ca ajuta Rapidul ca aduce jucatori si cati alti mari rapidisti ca el.Mie imi place ce face Moraru la Rapid, de FF multi ani Rapidul a fost MAMA RANITILOR, a venit vremea sa ramana la club indiferent de functie, numai cine performeaza, ma uit la siteul clubului si la multe chestii DENOTA AMATORISM MAXIM. Respect pt Manea ca si fost fotbalist dar in rest nu are valoare de presedinte de club.FZR !!

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  05 Septembrie 2014, 09:22
Postat de mbdmbd pe 04 Septembrie 2014, 19:51

Romul Marius Lacatus a facut ceva pentru Romania, tu ce ai facut?

Deloc multe, recunosc. Am platit impozite ani la rand statului roman, ca profesor la un liceu respectabil, ca orice om care isi iubeste tara.

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Septembrie 2014, 05:53
Postat de borat101 pe 05 Septembrie 2014, 03:54

Hello... GSP, cat va platit Manea pentru acest articol penal. Data viitoare o sa ziceti ce zice femeia de serviciu ca o data ca niciodata Moraru a uitat sa traga apa la toaleta, sau ca nu a strans bine robinetul de la ghiuveta si ca picura putin?!

Du-te ba-n "ghiuveta" maaa-ttttiii de tttiggannn borrattt!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează