FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum a fost Steaua suspendată de UEFA după meciul cu Shelbourne » MM: "Probele noastre nu au contat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2013 23:05

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a povestit cum se judecă la UEFA. Oficialul roş-albaştrilor a asistat la un astfel de eveniment, la Comisia de Disciplină.

"Nu ştiu cît de grea este situaţia. Speram ca explicaţiile pe care le-am dat să fie suficiente şi să nu ajungem la Comisia de Disciplină, din păcate nu a fost aşa.

Stăm şi aşteptăm. Nu ştim încă dacă vor permite ca avocatul să intre în sala de judecată. Eu am asistat la o judecată a celor de la Comisia de Disciplină.

Atunci, toate probele noastre, chiar dacă au fost şi video, nu au mai contat în momentul în care arbitrul partidei a intrat într-o teleconferinţă şi punctul său de vedere a fost diferit faţă de al nostru. Nu conta faptul că el nu avea probe", a spus Mihai Stoica la Fotbal European de la DigiSport.

Steaua a fost suspendată de Comisia de Disciplină a celor de la UEFA după meciul cu Shelbourne, atunci cînd un jucător de culoare al oaspeţilor a fost fluierat pe tot parcursul partidei după ce la încălzire a aruncat cu apă spre suporterii Stelei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
alextrica
alextrica  •  13 Iunie 2013, 13:21
Postat de tigruzzu pe 13 Iunie 2013, 02:50

Ar fi echitabil să o lase să joace în Campionatul Pușcăriilor. Dar pentru Rahova sau pentru Jilava? Unde-i șeful? - asta-i întrebarea...

vaiiii amaratuleeeeeeeeeeeeeeeeee taci dracu din gura ca puti

busuioc_catalin
busuioc_catalin  •  13 Iunie 2013, 10:36

ce sa-i faci mm-ule, aici nu merge VRAJEALA ,la UEFA nu exista mitica ,nasu!!!!!!!! E GRELE mai ,,PUTERE TOTALA,,???????????

ciori_caini_unguri
ciori_caini_unguri  •  13 Iunie 2013, 10:25
Postat de tigruzzu pe 13 Iunie 2013, 02:50

Ar fi echitabil să o lase să joace în Campionatul Pușcăriilor. Dar pentru Rahova sau pentru Jilava? Unde-i șeful? - asta-i întrebarea...

daca nu joaca in Europa anu asta, Steaua joaca macar in liga 1 si la anu in Europa, pe cand voi, jucati la Maciuca Damilei haha

Vezi toate comentariile (17)
Comentează