FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum a ratat Steaua transferul unui fost golgeter al României: ”Era deja prea mult pentru mine”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 20:18

Dorit în mai multe rînduri în Ghencea, Ianis Zicu a explicat de ce nu a acceptat ofertele Stelei şi unde şi-ar mai dori să evolueze pe finalul carierei.
Zicu a fost cel mai aproape de Steaua în 2011, cînd era dorit de Mihai Stoica. Atunci a ales pînă la urmă să meargă la ŢSKA Sofia. Şi înainte de a semna cu Petrolul s-a pus problema unui transfer în Ghencea, dar "roş-albaştrii" au renunţat la idee.

”Dacă ar fi să aleg cu sufletul, probabil că aş vrea să mai joc pentru Poli Timişoara şi Rapid. La Dinamo oricum oamenii au o opinie despre mine şi m-ar fluiera. Am făcut greşeala ca, la 23 de ani, să mă duc de la Inter la Dinamo, după aia de la Inter la Rapid, şi iar de la Inter la Dinamo şi s-a creat o confuzie generală.

Au fost unele discuţii în urmă cu 5-6 ani şi cu Steaua, dar era prea mult. După tot ce am creat eu în România, am jucat la Dinamo, Rapid şi Timişoara, să mă fi dus la Steaua era deja prea mult. Dacă lucrurile nu ar fi mers, aş fi fost fluierat şi de cei de la Steaua, şi de cei de la Rapid, şi de cei de la Dinamo. Aşa, am rămas cu sufletul la Rapid şi Timişoara”, a spus Ianis Zicu la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
bamse1901
bamse1901  •  25 Septembrie 2014, 10:37

pai unde doreai sa te duci de la inter, la Barca?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Septembrie 2014, 01:20

Dacă lucrurile nu ar fi mers, aş fi fost fluierat şi de cei de la Steaua, şi de cei de la Rapid, şi de cei de la Dinamo. __ asta e fluierat din alte motive.

gabonne1982
gabonne1982  •  24 Septembrie 2014, 23:39
Postat de bogdansteaua93 pe 24 Septembrie 2014, 22:54

nu a fost o mare pierdere pt steaua...ca si adrian cristea un jucator talentat si doar atat

pana la urma si Zicu si Cristea sau F.Costea au fost niste pierderi pentru fotbal in general,nu neaparat pentru echipele pe la care au trecut.Chiar si Mutu a fost o pierdere (desi el si-a cam facut-o cu mana sa) chiar daca a ajuns la un nivel superior fata de cei amintiti.Degeaba sunt talentati daca se tin de alte prostii in afara terenului si se pregatesc la antrenamente doar ca sa treaca timpul

Vezi toate comentariile (14)
Comentează