FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 2-1

Cum a reacţionat Ionel Ganea după ce suporterii i-au cerut demisia în final de meci cu U Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 21:02

Ionel Ganea este mulţumit după ce a obţinut a doua victorie din Liga 1 pe banca Rapidului şi a declarat după meci că nu are nici o problemă cu suporterii care i-au cerut demisia.

"Este o victorie meritată, rodul muncii băieţilor mei! Această perioadă ne-a prins foarte bine şi cred că puteam cîştiga mult mai lejer. Am dominat jocul de la început pînă la sfîrşit.

Nu mă pot pronunţa acum să vă spun dacă a fost penalty, dar sperăm să rezolvăm problemele acestea pe viitor. Nu am nicio problemă cu suporterii. Aşa sînt ei, mai pătimaşi! Le mulţumesc pentru susţinere!", a declarat Ionel Ganea pentru Look TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mihaicatalin74
mihaicatalin74  •  15 Septembrie 2014, 07:20
Postat de tenko pe 15 Septembrie 2014, 01:39

de ce, pentru ca nu iti place tie? ERADICATA de pe harta fotbalului ar fi trebuit sa fie in 90 Steaua, o echipa ilegala, a unui dictator care a furat tot ce se putea fura, jucatori, trofee, inclusiv Champions League! :)

si daca nu v-au mai furat Steaua jucatorii ce pula mea mari performante ati realizat , ABBA ?

buratinos
buratinos  •  15 Septembrie 2014, 03:14

Ar trebui mai mult curaj in meciuri si ar capata astfel incredere in jocul lor chiar daca sunt maini moarte la Rapid. Am parerea ca Ganea trebuie lasat pana la sfarsit de tur macar, isi pot reveni putin cate putin, iar daca tot il vor afara, pe cine se gandesc suporterii sa aduca!!!!! la Rapid acuma vin numai ciurucuri, nu sunt bani multi in joc, mai trebuie rabdare si gandul la fotbal mai mult.

tenko
tenko  •  15 Septembrie 2014, 01:39
Postat de sweetdirtybastard pe 14 Septembrie 2014, 23:32

Clubul asta trebuie starpit de pe harta fotbalului romanesc, cu Ganea si Sumudica in frunte .

de ce, pentru ca nu iti place tie? ERADICATA de pe harta fotbalului ar fi trebuit sa fie in 90 Steaua, o echipa ilegala, a unui dictator care a furat tot ce se putea fura, jucatori, trofee, inclusiv Champions League! :)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează