FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ GSP

Cum arată războiul rece din Liga 1 » Reghe și-a paralizat marea adversară la titlu prin două shot-uri cu venin

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 13:05

Laurențiu Reghecampf s-a ocupat în această iarnă să o întărească pe Steaua, dar a avut grijă și să schilodească gonaciul Astra pînă la oficiale. 

Antrenorul Stelei a simțit că liderul se clatină din cauza problemelor financiare și i-a mai aplicat două lovituri. 

"Troienii" lui Reghe sînt Enache și Găman.

Cei doi astrali nu sînt în cantonamentul Stelei, dar pentru Reghecampf contează foarte mult și numai faptul că ei nu o vor  putea ajuta pe Astra în a doua parte a campionatului. 

În cazul extremei care a picat în păcat cu Steaua fără a semna însă vreun acord, Șumudică s-a pronunțat deja: "Cît sînt eu la Astra, nu va mai juca".

"Enache n-a greşit cu nimic. El a spus că vrea să facă performanţă şi că ar vrea să joace la Steaua. Nu a omorît pe nimeni, ci doar şi-a spus părerea. Şi dacă va rămîne la Astra, va dori să facă totul pentru a ajunge la Euro"  Laurențiu Reghecampf

În același trend, acceptînd oferta campioanei de a veni din vară, cînd îi expiră contractul cu Astra, e de presupus că și Valerică Găman și-a semnat sentința în ochii antrenorului giurgiuvean și că va fi trecut în rezervă. Chiar și în condițiile în care Șumi ar alege să se bazeze în continuare pe stoper, orice ezitare în meciuri a fostului craiovean va fi privită cu o doză de suspiciune în contextul luptei cu roș-albaștrii. 

Virusată și de înțepăturile de la distanță ale Stelei, Astra ar putea avea un sistem imunitar scăzut, iar căutările lui Șumudică pentru antidot se complică. 

Echipa-tip a Astrei fără Găman, Enache și Budescu: 

S. Lung jr. - Queiros, Geraldo, Oros, Morais - Takayuki, Boldrin - Boudjemaa, Teixeira, De Amorim - Alibec

Îi compromit Astrei șansele la titlu pierderile lui Budescu, Găman și Enache?

DA
NU

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
guyencea
guyencea  •  30 Ianuarie 2016, 09:49

*** Morico, a ajuns la o echipa de *** fcsb!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  30 Ianuarie 2016, 00:22

Asta e, lăsând ipocrizia la o parte cred ca e destul de clar pt oricine ca totul se rezuma la bani. Steaua are prima șansa acum pt ca jiji e singurul care a cheltuit bani, si de data asta a făcut-o cu cap, angajând pe Reghe care a demostrat ca împreuna cu toată echipa lui, incluzând si pe nevastă-sa, pot admistra banii cu succes banii investitorului si produce profit. Poti juca cu burta goală o luna, doua trei, dar daca nu-ti primești banii e normal sa iti cauți alternative, ceea ce fac Budescu, Enache ai restul. Nu e vina lui jiji ca restul din motivele obiective sau nu au decis sa fie strânși la punga.

adianghelescu
adianghelescu  •  29 Ianuarie 2016, 21:51

atunci liga 1 mai este o cpmpetitie sportiva sau e doar jucaria ciobanului si a ingamfatului sot al femeii *** oare unde fair playul unde e competitia dreapta daca tu destabilizezi echipele adverse iar ziaristii slugile ciobanului aproba atitudinea asta de mafiot rusine hai sa rezolvam problema ai sa dam titlu *** sa fie toata lumea *** multumita

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează