FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum are de suferit imaginea lui FCSB după ce s-a petrecut la echipă » Fanii sunt extrem de dezamăgiți!

Gabi Enache e printre cei mai vechi steliști din lot, deși evoluţiile sale au fost de cele mai multe ori mediocre FOTO Cristi Preda
Gabi Enache e printre cei mai vechi steliști din lot, deși evoluţiile sale au fost de cele mai multe ori mediocre FOTO Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 00:00

Totti, Giggs şi Maldini n-ar fi fost pe placul lui Gigi! După vânzarea lui Niţă, FCSB mai are un singur jucător cu mai mult de 2 ani vechime în lotul actual, iar acela e o eternă rezervă, Lucian Filip, în timp ce marile cluburi de afară oferă un contrast total la acest capitol.

Becali face profit cu FCSB, însă echipa şi-a pierdut o calitate pe care orice mare echipă de fotbal o are: să aibă fotbalişti cu mare vechime în lot, care să devină simboluri pentru suporteri şi care să ajute la crearea unei imagini bune pentru ceea ce înseamnă loialitatea faţă de un club.

Florin Niţă, ultimul plecat, era cel mai longeviv dintre titulari, dar nici el cu foarte, foarte mulţi ani consecutivi bifaţi în roş-albastru: 4 ani şi jumătate. După cedarea lui Niţă, lider la acest capitol e o rezervă, Lucian Filip, care e în lot din vara lui 2012, însă a jucat extrem de puţin şi a adunat din cauza accidentărilor foarte grave aproape 2 ani de inactivitate. În rest, cel mult 2 ani, e vorba despre Pintilii, Momcilovici şi Enache. Acest lucru îi dezamăgește foarte tare pe fanii echipei.

Detalii despre ceea ce se petrece acum la FCSB și despre strategia formației roș-albastre, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (72)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  03 Februarie 2018, 19:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  03 Februarie 2018, 19:19

ba asta care scri cine esti tu ba de te crezi foarte cunoscator. poti sa te duci la buda,

513165199073650
Ioan Teo  •  03 Februarie 2018, 17:00

Domnule Hagi, Tu si Gigi a-ti anulat ideea de competitie sportiva (ma refer la fotbal) pentru ca nu vedeti nimic altceva in fotbal decat bani.Nu aveti constiinta incarcata pentru ca amestecati in aceeasi oala fotbalistii(practicantii unui sport f.frumos - aminteste-ti timpul cand d-ta jucai fotbal) cu ...o gloata de animale(oi)??? Asta este motivul pentru care fotbalul nu mai este ce a fost. (retoric) Dece nu se mai vad parinti cu copii in brate pe stadioane? Tineri si tinere iesti la o distractie - la un meci de fotbal , barbati si sotii vartsnici cu fularele echipei favorite la gat ? (Sa ma ierte Clujul,Timisoara ,...) Chiar daca in esenta nu puteti baga bani la echipa decat cu profit (ceva normal) - incercati si manageriati modern si eficient pentru a nu degrada valoarea fotbalului ca sport si a jucatorilor ca actori. (Priviti si studiati Barcelona,Real,Bayern , etc)

Vezi toate comentariile (72)
Comentează