FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cum au decurs negocierile pentru omul dorit de Steaua: "Băi, Hagi, ce-mi ceri pe el?"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 10:21

Vlad Achim, 27 de ani, e dorit de Steaua, însă până a ajunge la o înțelegere cu formația roș-albastră el rămâne la FC Voluntari, echipă la care a ajuns în iarnă.

Dumitru Dragomir, fostul președinte de imagine al ilfovenilor, a povestit cum a reușit să-l achiziționeze în februarie pe mijlocaș de la Viitorul.

"Am vorbit cu Hagi și i-am spus: «Băi, Hagi, ce-mi ceri pe Achim?» «Nu-ți cer nimic, Mitică. Achim nu e jucătorul care să stea rezervă. Ți-l dau, eu am o obligație față de el», mi-a zis Hagi.

I-am făcut un contract. Hagi mi l-a dat mie și lui Kassay. Gratis, fără nicio pretenție. Noi am adus un jucător care poate fi vândut cu 400.000 de euro. E cel mai bun pasator. E clar de Steaua", a declarat Dragomir la Digisport.

750.000 €e cota de transfer a lui Achim, conform transfermarkt

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
polistul68
polistul68  •  25 Mai 2016, 16:31
Postat de dinamo_fan pe 25 Mai 2016, 13:49

deci Hagi a renunta la un jucator in varsta pentru ca nu se pliaza pe strategia cu tineri si mintile bolnave au inceput interpretarile. pai Steaua renunta la Tade care are cota de piata 1 milion, Rapa 1 milion samd. Nu e aceeasi chestie ? daca jucatorul nu mai intra in planurile antrenorului ce sa faca cu el, sa-l tina cu forta pe tusa si sa-l plateasca aiurea ? Romania asta e tara oamenilor bolnavi de scenarita si saraci cu duhul.

Sa-l vinda amice.....putea sa-l vinda...scotea ceva pe el. Putea sa caut un schimb....Si el era un jucator UTIL....la Viitorul ma refer. La Steaua, Tade NU a fost util. Chestia asta cu tineretea echipei..sa fim seriosi..fundasul de culoare, adus in iarna parca, nu are tot 28 de ani ? Cernat citi ani are ? Pechania ? Nicolita ?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Mai 2016, 16:19
Postat de dinamo_forever_77 pe 25 Mai 2016, 14:43

Vrajeala de doi bani speranta. Cica are obligatie fata de el, iar jucatorul a plecat de la o echipa de play off la una care se zbate sa scape de la retrogradare. Macar aveti decenta si nu ne mai aruncati asemenea articole !

a fost de playoff rau de tot Viitorul...

daweroirl
daweroirl  •  25 Mai 2016, 14:49

eu zic sa incepeti sa faceti si alt site ,poate gsp latrat ca sa inteleaga si fetitele lui Neputinta ceva...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează