FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CEAHLĂUL 2-0

Concluziile antrenorilor Gigi Mulţescu şi Florin Marin după Petrolul - Ceahlăul 2-0

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 23:23

Petrolul s-a impus cu 2-0 pe propriul teren în faţa Ceahlăului şi a urcat pe locul 3 în Liga 1. La finalul partidei, Florin Marin, antrenorul nemţenilor, a recunoscut superioritatea adversarului de astăzi, în timp ce Gigi Mulţescu, tehnicianul "găzarilor", crede că formaţia sa trebuia să înscrie mai multe goluri în prima parte.

" Petrolul a făcut o primă repriză foarte bună, ne-au forţat să greşim. Nu am pus probleme absolut deloc în atac. A doua repriză am avut altă atitudine şi ne-am creat ocazii, dar din păcate am pierdut. Jucătorii pe care i-am introdus au intrat cu un plus faţă de cei pe care i-am băgat de la început", a spus Florin Marin la Look tv.

"M-a mulţumit jocul, apoi rezultatul. Prima repriză am făcut-o fără cusur. Cred că la pauză trebuia să avem 2-3 goluri diferenţă. Jucătorii au crescut din punct de vedere fizic. În repriza a doua au băgat şi ei două vîrfuri şi ne-a fost mai greu, dar diferenţa s-a făcut între valoarea celor două echipe", a declarat şi Gigi Mulţescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
viorel2014
viorel2014  •  21 Octombrie 2014, 09:14

E din ce in ce mai frustrant ca cine are cablu de la rds nu poate sa vada meciurile. Doar sa citeasca cronica lor :(

cracker
cracker  •  21 Octombrie 2014, 00:56
Postat de gardenparty pe 21 Octombrie 2014, 00:51

noi am fost la meci,tu scuiPa seminte in continuare.....

Prietenas asta e ocupatia ta, tocmai te-ai intors de la servici daca pot spune asta, ai vandut seminte pe stadion...eu mananc fistic.

gardenparty
gardenparty  •  21 Octombrie 2014, 00:51
Postat de cracker pe 21 Octombrie 2014, 00:32

Nici un petrolist pe aici sa comenteze la victoria p_ulilor galbeni dar la articole cu Steaua e plin de ei.

noi am fost la meci,tu scuiPa seminte in continuare.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează