FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-4

Cum comentează antrenorul lui Sepsi înfrângerea drastică cu FCSB: "Am făcut cadou trei goluri, FCSB nu a avut nicio ocazie în prima repriză" » Declarații dure ale lui Hadnagy la adresa propriei echipe

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 22:21

Valentin Suciu, tehnicianul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a comentat înfrângerea drastică suferită de echipa sa în fața lui FCSB, scor 0-4. Totodată, antrenorul a vorbit și despre posibila destituire din funcția de antrenor al echipei covăsnene

"Steaua e o echipă foarte bună, dar, din punctul meu de vedere, a marcat trei goluri fără să aibă vreo ocazie. Le-am făcut cadou adversarilor trei goluri. Steaua nu ne-a iertat. Ocaziile noastre nu s-au concretizat, îmi pare foarte rău că nu ne-am ridicat la nivelul suporterilor.  

Conducerea nu mi-a spus nimic despre plecarea mea. Dacă e să plec, îmi accept soarta, puteam face mai multe, dar deocamdată nu mi s-a comunicat nimic. Cât sunt aici voi da totul pentru a face toate lucrurile cât mai bine. 

Am avut multe de învățat în aceste 13 etape. Am avut și neșansă, au fost și niște decizii contra ale arbitrilor. Sperăm că ne vom reveni și vom arăta altă față în perioada următoare", a declarat Valentin Suciu la Look TV.

Stefan Nikolici, muntenegreanul din atacul lui Sepsi care a trecut pe la FCSB, speră că echipa sa va reuși să iasă din pasa proastă după pauza prilejuită de meciurile din preliminariile pentru CM 2018. 

"E o perioadă dificilă pentru noi, am pierdut deja patru meciuri la rând. Sper să muncim, să lucrăm și să pregătim bine meciul cu Astra. Trebuie să începem să strângem punctele. Am petrecut o perioadă frumoasă la Steaua, dar acum sunt la Sepsi și am dat totul pentru echipa asta. Din păcate, nu am putut face mai multe.

Valentin Suciu e un antrenor bun, are susținere din partea jucătorilor și sper să rămână alături de noi", a declarat și Stefan Nikolici pentru aceeași sursă.

Hadnagy: "Nu antrenorul e problema, suntem iresponsabili"

"FCSB e cea mai bună echipă din campionat, se vede că e singura echipă care joacă în Europa. Steaua poate să facă două echipe, are un lot foarte valoros, s-a văzut și azi, s-a distrat cu noi, din păcate.

Nu știu dacă problema la noi e antrenorul. Trebuie să schimbăm atitudinea, facem niște greșeli copilărești, suntem iresponsabili. Noi am vrut 17-18 puncte, dar greșelile copilărești costă. Dacă nu vom fi mai puternici, dacă nu vom schimba ceva, vom retrograda cu siguranță", a spus Hadnagy, potrivit sursei citate. 

Citește aici cronica partidei Sepsi - FCSB 0-4

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează