FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cum decurge o zi de negocieri între Becali și Astra: "Le-am zis că le dau 1,7 milioane. Reghe mă tot întreabă cînd îi aducem"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 12:46

Gigi Becali nu renunță la transferurile lui Budescu și Enache de la Astra, însă pentru asta se pare că pe lîngă bani are nevoie și de foarte multă răbdare.

După ce azi a anunțat că a rezolvat transferul lui Momcilovici, patronul Stelei a povestit și cum decurge o zi de negociere între el și șefii Astrei.

"Cu Astra nici nu știu, ba e așa, ba e altfel. Ieri am vorbit de 25 de ori la telefon cu toți oamenii de acolo, dar a rămas ca ei. Au zis că vor 1,7 milioane pe Budescu și Enache, plus 300.000 de euro dacă intrăm în Liga Campionilor.

Le-am zis că le dau banii, că voiau și băieții să vină, dar apoi iar s-au răzgîndit. Mi-au zis că au nevoie de încă un ok de la Niculae și nu știu ce. Am ajuns de 5-6 ori la un acord, dar mereu s-au răzgîndit. Cred că urmăresc să-i vîndă în altă parte.

Reghe mă tot întreabă cînd îi aducem, că așa i-am promis. Eu am și alte variante acum, dar uite că mă țin blocat din fel de fel de motive", a spus Becali la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
7mai1986
7mai1986  •  12 Ianuarie 2016, 17:30
Postat de reghemeisterus27 pe 12 Ianuarie 2016, 17:18

Dupa ce o aresteaza Johannis pe Olguta dispare si postacul PSD ! Poate il ridica si pe Negoita sa curete tara de comunisti.

Johannis sa aresteze,nuuu.El e prea ocupat sa se duca sa le dea la aia din diaspora tara inapoi.In caz ca nu stii am auzit ca ar fi o importanta diaspora romaneasca in mauritus,in bali, in tahiti.Si dupa ce le duce la aia tara inapoi atunci poate se apuca si el de treaba.

onduku
onduku  •  12 Ianuarie 2016, 17:22

Isi bat joc de Becali.

reghemeisterus27
reghemeisterus27  •  12 Ianuarie 2016, 17:18
Postat de 7mai1986 pe 12 Ianuarie 2016, 17:01

Bai ovidiu dar tare fraier mai esti,pai bai vinde o juma de kil de branza si un kil de zer si a facut facut rost de bani.Mai nasol este cu astialalti,ca nu prea pot sa vanda.Apartamentele merg prost, alte afaceri merg prost.Dar papica merge ,ca omult poate sa traiasca fara o toala sau fara un apartament,dar fara halealea nu.Vezi ca nu te-ai prins!?

Dupa ce o aresteaza Johannis pe Olguta dispare si postacul PSD ! Poate il ridica si pe Negoita sa curete tara de comunisti.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează