FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum i-a analizat Rodion Cămătaru pe Nemec și pe Andrei Ivan înaintea meciului direct: "Nu poți să-l pui acolo"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 13:20

Câștigător în sezonul 1986-1987 al Ghetei de Aur din postura de jucător al echipei alb-roșii, Rodion Cămătaru (58 ani) a analizat principalii oameni de gol ai lui Dinamo și ai lui CSU Craiova înaintea meciului direct din această seară. 

"Nemec e un atacant cu mare experiență, se vede că a jucat la un alt nivel. Este puternic, e un număr 9 așa cum au multe echipe. Mie îmi place Nemec. Pentru campionatul nostru e foarte bun", a spus Cămătaru. 

Fostul câștigător al Ghetei de Aur l-a radiografiat și pe Andrei Ivan, principalul marcator al lui CSU din acest sezon:

"Ivan nu e un striker, nu poți să-l lași pivot acolo, număr 9. Lui trebuie să-i dai spații, e mult mai bun pe margini, pe viteză, poate în spatele fundașilor.

Nu-l văd jucând pe fizic, în fața porții. Îl avantajează și deplasările lui în teren, e foarte bun în contre. E mult mai greu pe atac pozițional", a spus Cămătaru, la TV Digi Sport.

5 goluri
are slovacul din atacul "câinilor" în actuala ediție de campionat

6 goluri
a reușit Ivan în acest sezon pentru olteni

  • Dinamo - CSU Craiova se joacă azi, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
geo.b.
geo.b.  •  25 Februarie 2017, 16:52

Mie nu-mi place Nemec,am vazut atacanti Romani numar 9,mult mai percutanti decat acesta.Nemec marcheaza goluri usoare,pe care chiar si un pusti de la juniori ar maraca din acele situatii.Nu-i genul de atacant care da gol dintr-o jumatate de ocazie,el da un gol din 5 ocazii.Iar daca echipa are doar 3 ocazii pe meci......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close