FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum îl caracterizează un oficial al lui Dinamo pe Contra: "E implicat 100 %, se culcă la 03:00 dimineața"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 17:17

Abia instalat în funcția de antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra a fost lăudat pentru munca pe care o depune la formația alb-roșie.

"Contra este implicat 100%. El vine dimineața la 09:00 și se culcă pe la 02:00 - 03:00. Își dorește să reușească o calificare în play-off, iar apoi finala Cupei Ligii și un parcurs cât mai lung în Cupa României. E preocupat, devotat, are tot sprijinul nostru. Sper ca și băieții să răspundă pozitiv la tot ceea ce le cere.

Ar fi o dezamăgire enormă să nu fim în play-off, dar nu mă gândesc la asta. Am încredere în jucători, în Cosmin Contra și în suporteri. Avem două meciuri, depindem de noi.

Dacă vom câștiga cu Craiova și Pandurii, o să fim sigur în play-off", a spus Ionel Dănciulescu, conform TV Digi Sport.

Cosmin Contra a debutat cu victorie pe banca lui Dinamo, scor 1-0 în fața lui FC Botoșani, însă va avea un final de sezon de foc: "câinii" trebuie să bată tot dacă vor să acceadă în play-off. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
saviola2_8
saviola2_8  •  22 Februarie 2017, 19:16

in champions league nu isi doreste?:))

calinescu_
calinescu_  •  22 Februarie 2017, 17:55

CU APARAREA SWEITZER DIN MECIUL CU BOTOSANI VA FI FOARTE GREU CU CRAIOVA ...!!!!!! NICI CONTRA NU INTELEGE CA LANGA BUSULADZICI NE MAI TREBUIE UIN INCHIZATOR ???????? FARA 2 INCHIZATORI APARAREA ESTE VULNERABILA IN CONTINUARE .....!!!!! DACA DIN IGNORANTZA NU S-AU LUAT CEL PUTIN 2 INCHIZATORI , TREBUIE INCERCATI ACOLO , LANGA BUSULADZICI SAU PE STELIANO FILIP SAU PE POPESCU .....!!!! NISTOR , PALICI SI TARCOVEANU NU POT JUCA LA INCHIDERE .....!!!!! DACA VA INTELEGE ASTA , CONTRA SE VA IMPUNE SI VA SALVA SEZONUL ...!!!! IN CAZ CONTRAR VOM FI VICTIMA SIGURA CU OLTENII ....!!!!!

guyencea
guyencea  •  22 Februarie 2017, 17:43

Dă Doamne, ca prea ne-a furat Deaconu campionatul asta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează