FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Cum își ține Hagi jucătorii în frâu » Dezvăluiri de la Viitorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 21:56

Nicolae Dică, fost jucător la Viitorul, a explicat cum își ține Gheorghe Hagi jucătorii în frâu și spune că la echipa "Regelui" nu vor avea niciodată acte de indisciplină așa cum s-a întâmplat cu cei patru dinamoviști care au consumat alcool în avion.

"La Hagi lucrurile sunt diferite. Acolo este un program foarte strict, iar jucătorii au bine stabilit tot ce trebuie să facă într-o zi.

Merg la şcoală, la antrenamente, sunt ţinuţi sub o atentă supraveghere, nu pot face ce-şi doresc. O singură dată le da voie să iasă în oraş, duminică, atunci au două ore să meargă la mall", a spus Nicolae Dică la TV Digi Sport.

În urmă cu câteva zile, Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu au fost scoși din lotul naționalei U21 după ce au consumat alcool în avionul care-i ducea în cantonamentul din Marbella.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
vicol_vali
vicol_vali  •  26 Martie 2017, 08:26

Hagi semnează ca primarul. https://en.wikipedia.org/wiki/Dynamo De asta a ajuns la wikileaks, cred. :D.

stefan..
stefan..  •  26 Martie 2017, 08:20

De la un personaj incult, dar si "fudul" nu poti avea mari asteptari. Pacat de trecutul sau, ca jucator.

bazileon
bazileon  •  26 Martie 2017, 01:55

*** ii tine cu pumnu si cu injuraturi, mincinosule!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează