FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cum l-au pierdut "câinii" pe Bokila: "Nu Dinamo ne-a dat ideea de a-l aduce, îl doream dinainte"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 16:32

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a dezvăluit că echipa sa a demarat negocierile pentru Bokila cu mult timp înainte ca șefii lui Dinamo să-l contacteze pe congolez. 

"Atunci când a apărut informația că Dinamo îl vrea pe Bokila, eram și noi în discuții. Nu ne-am trezit după ce am văzut în presă, că vrem acest jucător, îl doream cu ceva vreme înainte. Nu Dinamo ne-a dat ideea!

Jucătorul era în vacanță în Mexic și ne-a fost destul de complicat să-l găsim, dar după ce am vorbit, lucrurile au evoluat pozitiv de la început.

Bokila este jucătorul nostru în următorul an, avem și opțiune pentru transfer definitiv. Noi îl avem în minte pe Bokila de la Petrolul și sper să-l facem să joace cel puțin la fel de bine, dacă nu mai bine decât a făcut-o la Ploiești", a mărturisit Iuliu Mureșan, conform TV Digi Sport.

Dinamo a fost foarte aproape să-l aducă pe Bokila, însă congolezul a ajuns în cele din urmă la CFR Cluj (DETALII DESPRE DEDESUBTURILE MUTĂRII, AICI)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
609724402513657
Emanuel Alexandru  •  19 Iunie 2017, 22:46
Postat de dinamo_fan pe 19 Iunie 2017, 19:13

emanuele daca tu esti dinamovist eu sunt papa Pius

salut papa pius ... . Numele de familie Pius probabil ..

catalin_cj
catalin_cj  •  19 Iunie 2017, 21:02
Postat de Alexandru Chis pe 19 Iunie 2017, 18:03

Dle Muresan, uita-te in oglinda! Cumva v-a cresct nasucul exagerat de mult? Daca da, atunci inseamna ca este "din cauza de Bokila"! Prin Regat se spune "Las-o jos, ca macane!", adica a fost prins cu rata-n... gura! Tot asa ati procedat si cu Morutan? Tot inainte de a discuta Becali cu Iftimie? Sau sa inteleg ca si Iftimie era plecat prin Mexic si nu ati dat usor peste el! Mai locuiti in Cluj? Daca da, atunci insemna ca municipiul Cluj-Napoca s-a teleportat din Ardeal in alta parte ca nu mai exista nici cuvant si nici onoare.

Și care e problema? Nu ai bani nu ți-e foame. Stai și te uiți la alții.

bakunin
bakunin  •  19 Iunie 2017, 20:04
Postat de dinamo_fan pe 19 Iunie 2017, 19:13

emanuele daca tu esti dinamovist eu sunt papa Pius

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează