FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum poate ajunge Torje la Dinamo » Echipa alb-roșie trebuie să renunțe la cel mai bun jucător

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 mai 2017 13:51

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Dinamo vrea să îl împrumute pe Gabi Torje, mijlocașul lui Terek Groznîi. Fotbalistul mai are contract cu rușii încă 2 ani, dar roș-albii ar putea obține un împrumut al jucătorului de 27 de ani.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă mai multe detalii legate de posibilitatea ca Torje să revină după 6 ani la Dinamo. Pentru ca mutarea să se realizeze, echipa alb-roșie trebuie să renunțe la serviciile lui Sergiu Hanca, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

Hanca este dorit de mai multe echipe importante Franța și Belgia, care ar oferi 600.000 de euro pentru mijlocaș. Astfel, plecarea lui Hanca ar crește șansele ca Torje să revină la echipa alb-roșie.

Toate detaliile legate de venirea lui Gabi Torje la Dinamo pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (28)
creve
creve  •  28 Mai 2017, 07:59

Eu zic că se descurcă el Contra. Nu îi faceți voi calcule. Mai nasol e cu suma aia de 800 000 de euro pt reziliere.

1638805399689278
Viorel Vîrlănuță  •  27 Mai 2017, 20:46

Eu nu știu ce dracu au văzut unii la Torje, în cel mai bun caz este un jucător de divizia B, practic băiețașul ăsta a demonstrat că este o non valoare,o muscă fără cap, un împiedicat care strică mai toate fazele de joc pe unde își vâră coada, d”aia l-au măturat toți pe unde a încercat să se aciuieze când au văzut ce țeapă și-au luat de la agentul care-l reprezintă !!!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  27 Mai 2017, 19:25

pacat de hanca...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close