FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum poate lua Rădoi licența PRO fără examen » Cerere inedită din partea unui fost antrenor al Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2015 17:39

Mihai Stoichiță consideră că dacă Mirel Rădoi va face un sezon foarte bun la Steaua, FRF ar trebui să-i ofere licența PRO fără să mai dea vreun examen.

"Mirel și-a asumat o doză de risc prin venirea la Steaua. Nici un antrenor din lumea nu poate să cristalizeze o echipă care să calce totul în picioare după doar trei săptămîni de pregătire. Dacă Rădoi va reuși să facă performanță la Steaua, cei de la FRF ar trebui să-i dea licența din oficiu", a spus Stoichiță la televiziunea sportro.

...despre meciul din Supercupa României: Steaua - ASA: "La prima vedere avantaj are Dan Petrescu, cel care a făcut și cîteva transferuri destul de bune. Omogenizarea nu va fi un lucru dificil pentru el la Tg. Mureș. În comparație cu Mirel, Petrescu are prima șansă, mai ales că Steaua este mai slăbită față de sezonul trecut".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (71)
delicventu
delicventu  •  06 Iulie 2015, 02:39

Da sa-i dea Stoichita licenta lui ca si-asa el nu mai antreneaza pe nimeni si e mai mereu prezent prin studiorile de sport decat pe terenu de fotbal, ne mai miram de ce a ajuns tara asta unde a ajuns, wtf men.

thelegend.
thelegend.  •  06 Iulie 2015, 02:36

faza asta e ca si cum copilu meu de 17 ani a terminat clasa 12 si dupa ce a avut nu mai note mari de tot propun ministerului educatiei ca el sa nu mai dea bacu si sa-i dea diploma fara sa mai sustina examenu.......o idiotenie asta, regulile sunt reguli deci trebuie respectate, daca nu, afara atunci.

ortega
ortega  •  05 Iulie 2015, 23:46

Spuneți-mi și mie un personaj mai umil decât ***a ... *** ... Amărâtul ăsta n-are nici atât ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează