FOTBAL  »  Superliga  »  DREPT LA REPLICĂ

Cum se apără vicecampioana României după ce i s-a cerut oficial retrogradarea: "Vor răspunde în faţa justiţiei"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2015 20:33

Universitatea Cluj a cerut oficial celor de la FRF să o retrogradeze pe ASA Tîrgu Mureş, după condamnarea lui Vasile Avram la 3 ani de închisoare.

Fostul şef al CCA a fost condamnat după ce a primit şpagă 19.000 de euro de la Sorin Ţerbea, omul cu banii de la ASA la acea vreme, care a decedat între timp.

Tîrgmureşenii au reacţionat imediat pe site-ul clubului şi se apără după acuzele Universităţii Cluj.

"Datorită faptului că ne aflăm la debutul unui sezon competiţional pe care clubul nostru îl doreşte a fi cel puţin la fel de reuşit ca și cel precedent, nu dorim să intrăm în polemici cu nimeni, pe fondul unor acuzaţii care nu au nici o legătură directă cu clubul nostru.

Ne rezervăm însă dreptul de a răspunde în mod civilizat, adresei transmise Federaţiei Române de Fotbal de către clubul Universitatea Cluj. În acest sens, respingem aceste atacuri ce vehiculează probleme false şi care nu au legătură cu întrecerea sportivă. Dar, în ideea apărării imaginii clubului nostru, sîntem decişi să răspundem pe orice căi, inclusiv pe cele juridice, unor astfel de atacuri străine de performanţele demonstrate pe terenul de fotbal.

În încheiere, clubul de fotbal ASA Tîrgu-Mureş, doreşte pe această cale succes tuturor echipelor din Liga 1, în această perioadă de tumult precompetiţional, la doar câteva zile de startul unui nou sezon ! Totodată, le dorim mult noroc echipelor care vor evolua pe a doua scenă a fotbalului românesc !", se arată în comunicatul vicecampioanei României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
1439048489740867
Gigi Bosa  •  05 Iulie 2015, 12:02

U Cluj? An ce liga joaca? Ei vorbesc care nici nu știu pe unde le este patronul fugit !!! De cinstit ce era!!! Păcat de stadionul ăla nou ca se joaca dimineață pe el !!!

vasglo
vasglo  •  05 Iulie 2015, 11:39
Postat de Danut Ognean pe 05 Iulie 2015, 11:06

visuri ale unor nebuni *** de la u cluj

Oare?!..: "Articolul 60 din Regulament – Corupţia/Pariurile sportive/Integritatea competițiilor , aplicabil în speţă, prevede: 1. Persoana care oferă, promite sau acordă un avantaj nejustificat unui organ al FRF/LPF/AJF, unui arbitru, jucător, oficial sau altei persoane care se află sub incidența prezentului regulament, în nume propriu sau al unui terţ, în scopul de a-l determina să încalce statutele şi regulamentele FIFA/UEFA/FRF, sau să favorizeze o persoană sau un club, va fi sancţionată în mod cumulativ: A) cu o penalitate sportivă de la 100.000 la 300.000 de lei; B) cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal şi cu interzicerea accesului pe orice stadion pentru 2 ani; C) retrogradarea primei echipe a clubului în categoria imediat inferioară Categoriile de persoane aflate sub incidenta Regulamentului, conform prevederilor art. 4 indice 1 lit. b şi c din Regulamentul disciplinar, includ: B) sponsorii şi finanţatorii cluburilor; C) alte persoane a căror apartenenţă la un club este de notorietate şi nu a fost contestată până la momentul săvârşirii unei abateri; Totodată, declaraţia martorului Maior Claudiu, relevantă în special sub aspectul implicării directe a acestuia în conducerea echipei, vine să statuteze calitatea inculpatului Ţerbea Sorin Ioan de sponsor al echipei. Martorul a declarat la data de 04.10.2011 că Ţerbea Sorin Ioan “sponsoriza echipa şi a împrumutat clubul cu 9 mld. lei" Capisci??!!.

100002473541087
Danut Ognean  •  05 Iulie 2015, 11:06

visuri ale unor nebuni *** de la u cluj

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează