FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cum se mai fac transferurile la Rapid » Unul dintre jucătorii veniţi în această iarnă spune cine i-a pus o vorbă bună la Cristi Pustai

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 13:25

Tomas Josl, noul fundaş stînga al Rapidului în vîrstă de 30 de ani, a debutat în victoria contra Stelei, 1-0, şi a vorbit într-un interviu despre persoana care l-a convins să semneze cu giuleştenii şi cum a fost ultima sa experienţă în India.
Fotbalistul adus în această iarnă la Rapid de la North East United, echipă din India, a dezvăluit cum a trăit fotbalul în acel campionat.

"O experienţă grozavă! Condiţiile oferite sînt foarte bune, dar am trecut şi prin lucruri la care nu mă aşteptam! Am jucat în faţa a 65.000 de oameni, am zburat dintr-un capăt în altul al ţării pentru un meci şi India, prietene, nu e mică deloc!

Apoi, am avut ocazia să împart terenul cu fotbalişti uriaşi pe care îi admiram mereu atunci cînd îi vedeam la TV. Mă gîndesc aici la Del Piero, Anelka, Materazzi, Silvestre, Elano, Djemba Djemba sau Capdevila. Şi mai sînt şi alţii care însă nu-mi vin acum în minte. A fost minunat!", a spus Josl pentru site-ul suporterilor giuleşteni, 1923.ro.

Josl a dezvăluit şi de cine a fost convins să vină şi să se alăture rapidiştilor: "Datorită lui Miloş Buchta am ajuns aici. Am fost coechipieri în Slovacia, motiv pentru care el i-a spus domnului Cristi Pustai despre mine. Am primit o şansă din partea dumnealui, luîndu-mă în cantonamentul din Grecia, primul al echipei din această iarnă. Acolo s-a arătat mulţumit de calităţile mele şi pînă la semnarea contractului nu au mai trecut decît cîteva zile".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
scandautor
scandautor  •  02 Martie 2015, 16:03
Postat de ochi_ager pe 02 Martie 2015, 13:49

Hasek, Hafka, Havel și Rapidul... Mare ți-e grădina...

"Hafka", exact. Nu-mi spune, asta canta-n taraful lui Pitzi Talent, de-asta-l stii dupa numele de scena, nu?... Cat de bine esti, bravo, sa mai comentezi ca sa "mai ne r'dem si noi".

ochi_ager
ochi_ager  •  02 Martie 2015, 13:49

Hasek, Hafka, Havel și Rapidul... Mare ți-e grădina...

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  02 Martie 2015, 12:16

Ai auzit de Hasek, Kafka, Havel? ....oameni ok....ca si voi, de-altfel, in meciul cu steaua :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează