FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cum se poate întoarce Torje la Dinamo » Negoiță trebuie să plătească un salariu uriaș!

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 12:20

GSP.RO a aflat în exclusivitate că Gabi Torje ar putea reveni la Dinamo sub formă de împrumut, însă impresarul fotbalistului explică ce condiții financiare impune jucătorul pentru a reveni.

Dacă un transfer este foarte greu de realizat, varianta împrumutului a mai fost luată în calcul de conducerea lui Dinamo, însă rușii de la Terek nu sunt încântați de această opțiune.

"Să i se asigure un salariu de 300.000 de euro şi se întoarce. A spus că se rezolvă cu ruşii dacă i se promite chestia asta. Ruşii nu vor să-l dea împrumut. Gabi mai are contract cu ei, ar fi dispuşi doar să-l vândă.

Ştiu asta pentru că am avut o propunere foarte bună de împrumut, i se plătea salariul integral şi cei de la Terek primeau şi ei 1 milion de euro pentru un an. Şi n-au vrut! Sunt un club foarte bogat, nu-i interesează că trebuie să-i plătească salariul unui jucător care joacă mai puţin", a spus impresarul lui Torje, Cristea Opria, pentru Fanatik.

Dacă ar ajunge la Dinamo, Torje ar avea de departe cel mai mare salariu din lot. În acest moment, cel mai bine plătit fotbalist de la Dinamo este Adam Nemec, cu 11.000 de euro pe lună. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  04 Iunie 2017, 02:37

Va ajunge la Dinamo Torjinio dom.Cristea că vreți sau că nu vreți cat despre salariu lui Gabi se negociază da nu cred că va lu 300,nici FCSB nu poate sai de-a aceasta suma!!! Poate e inclus și comisionul dumneavoastră??

calinescu_
calinescu_  •  03 Iunie 2017, 13:54
Postat de suzana2a pe 02 Iunie 2017, 14:17

Dar pe grasul de Alibec l-ai lua?...

AS DA BANII ASTIA PE ERIK SI PE VALI LAZAR ...!!! ERIK IL SCOATE GOLGETER PE VALI LAZAR ...!!! NEMEC PROBABIL VA PLECA SI L-AS ADUCE SI PE CRISTI BUD ...!!! ERIK AR CASTIGA CAMPIONATUL CU ASTIA ...!!! CE SA CAUTE ALIBEK CAND EL NU STIE SA DEA CU CAPUL ???? CE VARFUL NAIBII E ASTA ???

zecs93
zecs93  •  02 Iunie 2017, 17:32
Postat de suzana2a pe 02 Iunie 2017, 14:17

Dar pe grasul de Alibec l-ai lua?...

l-ar lua sa are pamantu !!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează