FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, DE LA ORA 21:00, ÎN DIRECT PE LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

Cum vede jocul Stelei omul care trebuia să-l înlocuiască pe MM: "Odihnă şi control"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 11:08

Gabi Popescu crede că Steaua e favorită la titlu şi-n acest an, considerînd că nici o echipă nu-i poate pune probleme în acest moment.
Fostul internaţional a vorbit şi de noul stil imprimat de Gâlcă: "Nu ştiu dacă neapărat adoptă stilul spaniol. Dar Costel a fost mijlocaş şi un jucător căruia mereu îi plăcea să fie sigur din punct de vedere fotbalistic.

Mergea pe principiul că ţii mingea, te şi odihneşti mai mult şi deţii şi controlul jocului. Eu zic că va cîştiga titlul lejer, nu cred că poate cineva în momentul de faţă să îi pună probleme".

Gabi Popescu trebuia să preia funcţia de manager general al Stelei după condamnarea lui MM Stoica, dar fostul internaţional nu a fost agreat de Valeriu Argăseală, preşedintele clubului, aşa cum a anunţat Gazeta Sporturilor în exclusivitate la începutul săptămînii.

Steaua va juca în această seară împotriva Universităţii Cluj, de la ora 21:00, în direct pe Look tv şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
andytheblue
andytheblue  •  19 Octombrie 2014, 22:28

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  19 Octombrie 2014, 22:27

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  19 Octombrie 2014, 22:25

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează