FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Cuplul Sînmărtean-Wesley

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Transferurile făcute de Vaslui în această iarnă au creat deja competiţie între jucătorii lui Marius Lăcătuş. Moldoveanul Denis Zmeu se luptă pentru postul de titular cu Lucian Sînmărtean, mijlocaşul venit de la Gloria Bistriţa. “Sper să fiu sănătos şi să mă pregătesc cît mai bine, pentru a reveni printre titulari. Nu am nimic cu Sînmărtean, este binevenit la echipă. Este un fotbalist cu personalitate, care ne va ajuta să căştigăm un trofeu în acest an. Cel mai bun va juca”, a comentat Zmeu.

 În schimb, Sînmărtean nu are temeri şi speră să facă pereche cu Wesley la mijloc, astfel încît să aducă împreună cît mai multe puncte echipei vasluiene. “L-am cunoscut şi ca adversar. Este un jucător foarte valoros, însă tot grupul de la Vaslui este unul cu potenţial care va demonstra în acest sezon că nu s-a investit degeaba. Abia aştept să fiu în teren alături de Wesley. Sperăm să aducem un plus în joc, iar rezultatele să fie dintre cele mai bune”, a afirmat Sînmărtean

Galben-verzii se află în cantonament la Goch (Germania), acolo unde Marius Lăcătuş pune accent mai mult pe pregătirea fizică.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  17 Ianuarie 2010, 16:33

hai vaslui,cine sunteeeem ? campionii rromaniei!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează