FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Curăţenie la Giurgiu » Oleg Protasov a fost confirmat în funcţie, dar cinci jucători sînt în pericol!

Articol de - Publicat sambata, 20 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 decembrie 2014 22:11

Bukari şi Yahaya pot pleca pe sume rezonabile, Chiţu şi-a reziliat contractul, urmează şi alţi astrali.

Astra va fi rebrenduită în această iarnă. Formaţia clasată pe locul 4 urmează să intre într-o nouă etapă, de restrîngere a cheltuielilor şi a lotului. Giurgiuvenii au risipit orice emoţie în ceea ce priveşte banca tehnică, joi seară fiind re confirmat Oleg Protasov, 50 de ani.

Ioan Niculae a hotărît să atace primăvara şi un nou loc în cupele europene cu antrenorul plătit cu 15.000 de euro, cel mai mare salariu al unui tehnician la nivelul Ligii 1! Varianta Ewald Lienen, germanul care a salvat-o anul trecut pe Oţelul Galaţi, a fost, astfel, clasată.

Se vor face însă restructurări importante la nivelul lotului:
- atacantul Sadat Bukari, 25 de ani, 7 goluri în 20 meciuri, a primit foaie de transfer, îşi poate căuta un alt angajament. Astra vrea 100.000 de euro în schimbul lui.
- închizătorul Seidu Yahaya, 24 de ani, 22 de meciuri în toate competiţiile, are şi el hîrtie oficială cum că poate pleca dacă găseşte o echipă ce să plătească 80.000 de euro pe el.
- mijlocaşul Aurelian Chiţu, 23 de ani, un gol în 7 meciuri, şi-a reziliat contractul.
- portarul Dănuţ Coman, 35 de ani, şi mijlocaşul Marian Cristescu, 29 de ani, sînt liberi să plece gratis.
- cu mijlocaşul Elliot Grandin, 27 de ani, un gol în 4 meciuri, se doreşte rezilierea contractului de urgenţă - are 12.000 de euro pe lună! - , dar francezul nu vrea sub nici o formă.

"Am auzit şi eu că se vor face schimbări la echipă, vor pleca mai mulţi jucători, dar important e cine o să vină să ne ajute, să joace pentru formaţie, ca să fim pe podium" (Gabriel Enache, mijlocaş Astra)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 00:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

daca a gresit, va plati.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Decembrie 2014, 00:56

oricum, declaratiile astora de la astra sunt foarte contradictorii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează