FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - OŢELUL, 16:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Curelea: "Dacă nu vine Iniesta la Sportul, atunci merg eu să joc la Barcelona" :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2010 00:00

Odată cu startul Ligii 1, siteul Gazetei Sporturilor îti prezinta cele mai bune declaratii de la cei mai importanti jucatori  ai formatiilor din prima divizie. De la o echipa de top sau de la una care doar aspira la acest statut, fiecare fotbalist are ceva de spus. Nu rata cele 18 interviuri cu vedetele formațiilor din Liga 1!

Costin Curelea, atacant Sportul

- Care este cel mai important transfer de la echipă în această vară?
- Revenirile lui Dacian Varga şi Tibi Bălan vor conta pentru noi, sper să ne ajute în noul campionat şi să reuşim să fim feriţi de probleme în noul campionat.

- Ce obiectiv personal ai pentru noul sezon?
- Vreau ca golurile mele să ajute echipa. Nu e neapărat mportant să marchez eu, ci să ne comportăm cît mai bine la revenirea în prima ligă.

- Dacă ai avea bani, pe cine ai transfera din Liga 1? Dar din fotbalul international? De ce pe ei?
- Cred că defensiva e baza de la care porneşte o echipă, aşa că l-aş aduce pe Galamaz, ne-ar fi util. Apoi, din campionatele puternice l-aş vrea pe Iniesta. Ştie bine cu mingea şi mi-ar da nişte pase perfecte.

- Care crezi că sînt echipele care se vor clasa pe podium la finalul campionatului?
- Văd tot Provincia în faţă, s-au făcut investiţii, loturile arată bine. Apoi, mai e Steaua, care s-a întărit mult şi poate să fie o pretendentă importantă la campionat.

- Cum ţi se pare nivelul fotbalului românesc în comparaţie cu ceea ce se joacă în campionatele puternice din Europa?

- Văd un regres la noi, nu prea mai sînt bani şi jucătorii importanţi nu vin dacă nu le prezinţi nişte garanţii de performanţă. Să sperăm că vom depăşi perioada dificilă şi ne vom ridica din nou pe plan european.

- Dacă ai putea alege, la ce echipă mare din lume ai vrea să joci?

- Păi dacă nu-l văd pe Iniesta la Sportul, m-aş duce eu la Barcelona. E un club fantastic! Ştiu că e greu să ajung acolo, dar pot să visez.

- Care e cel mai bun antrenor pe care l-ai avut? Poţi face o diferenţiere?

- Toţi jucătorii de fotbal învaţă de la fiecare tehnician pe care îl are. Selymes şi Dan Petrescu m-au ajutat mult, le sînt recunosctător atît lor, cît şi celorlalţi antrenori care au trecut pe la sportul. Dintre antrenorii români îmi mai plac Mircea Lucescu şi Boloni.

- Crezi că vor strînge suficiente puncte echipele romănesti astfel incît şi în 2012 să avem echipa direct in grupele Ligii Campionilor?
- Da, am încredere că putem mai mult decît anul trecut. Experienţa ne arată că este dificil, însă putem să reuşim cel puţin în Europa League, unde teoretic, adversarii sînt mai slab cotaţi decît în Ligă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dodobluffer
dodobluffer  •  23 Iulie 2010, 16:13

Get your FREE account with AlertPay

dodobluffer
dodobluffer  •  23 Iulie 2010, 16:12

si-ar dori el :) oricum ii urez succes, e talentat si fotbalist serios

guesswho89
guesswho89  •  23 Iulie 2010, 16:11

o victorie a Sportului .. frumoasa echipa ! succes in campionat ! :P fortza vaslui

Vezi toate comentariile (4)
Comentează