FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Curtat insistent de Becali, Moruțan a anunțat unde vrea să joace în sezonul viitor: "Îmi fac treaba mult mai bine acum"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iunie 2017 22:28

Olimpiu Moruțan (18 ani), mijlocașul pe care Becali vrea insistent să-l aducă la FCSB, spune că nu se mai gândește la niciun transfer și că și-ar dori să rămână la FC Botoșani.

"S-a vorbit mult despre seama mea, că am oferte, dar eu încă rămân la Botoşani, îmi fac treaba cât mai bine aici şi vedem. Nu se ştie. Perioada de transferuri este lungă.

Personal, aş vrea să mai rămân la Botoşani, să mai joc, să mai prind experienţă şi după aia o să văd. Depinde acum de oferte. Dar eu zic că încă o jumătate de an sau un an să joc aici.

Nu am nicio presiune, îmi fac treaba mult mai bine acum, cu zvonurile acestea. Vreau să demonstrez că sunt mai bun pe zi ce trece", a declarat Moruțan pentru Dolce Sport.

FC Botoșani a refuzat zilele trecute o ofertă de 600.000 de euro pentru Moruțan, de la FCSB. De asemenea, propunerea celor de la ȚSKA Moscova, peste un milion de euro, a fost și ea respinsă. 

200.000 €e cota de transfer a lui Moruțan, conform transfermarkt.de

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (37)
gazistu
gazistu  •  26 Iunie 2017, 11:43

doar gratis daca ar vrea sal ia steaua, cum sa dai 600.000 euro cand poti lua gratis din propria academie

ion_palnie
ion_palnie  •  26 Iunie 2017, 00:48
Postat de baruch pe 25 Iunie 2017, 23:40

ma, da'...baiatul asta ce meci de neuitat a facut pana acum? se vorbeste de milioane de euro.... nu stiu, un florinel coman a aratat ceva, de exemplu. da' pe asta nu l-a vazut nimeni.

Stapinul nostru nea gigi e un ***-om de afaceri-manager care stie mult fotbal fiindca a driblat cornute in tinerete si nu numai.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  26 Iunie 2017, 00:08
Postat de lucian000 pe 25 Iunie 2017, 23:20

600 . 000 mii euro de la Fcsb și 1.000.000 euro de la Tska Moscova ? , la banii ăștia îl duceau cu cel mai scump avion din Romania in Rusia , aveți dovezi cu sumele acestea ? , dacă ar fi angajați juriști din alte tari pentru câteva luni , un an sau doi ani , să schimbe macar jumătate din legile din Romania făcute pe vremea lui Dej Gheorghiu , jumătate din *** din Romania nu ar mai avea ce sa caute în România , nu este așa ? , Pârvulescu Lucian

Lucica, patronul Botosaniului a spus ceea ce scrie in articol, a mintit ala, au mintit si jurnalistii :))) Nu am inteles de ce ne informezi cum te numesti, ? Esti in cautarea fericirii ? Vezi , cred ca e disponibil iosif fecesebistul, ala care a invatat ironii *** ! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează