FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CUTREMUR la FCSB » Becali a făcut o dezvăluire-șoc despre o vedetă a echipei: "Tocmai am aflat că se dă lovit"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 20:42

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, l-a făcut praf pe Denis Alibec în această seară, dezvăluind că a aflat că atacantul mimează, de fapt, accidentarea pe care o acuză de o îndelungată perioadă. 

"Alibec n-are nimic, se alintă. Dacă îl supără cineva se dă accidentat, nu mai vrea să joace. Mi-a spus cineva care e prieten cu Șumudică că Alibec i-ar fi spus lui Șumudică că se dă accidentat și nu mai vrea să joace: «Ce, bă, mai joc eu pentru ăștia?»

Am vorbit personal și i-am zis «Băi, Denis, dacă te apuci să faci o pregătire și să joci bine și în cupele europene și în campionat, poți pleca în vară, dar acum n-ai unde să pleci». Dar el se tot supără, dacă Dică îl scoate, se supără.

Nu mai vreau să stau după mendrele lui Alibec. Nu mai vreau să stau la mâna lui, să joace doar când vrea el. De asta vreau să iau alt atacant. Cineva l-a pus să facă niște mișcări care sunt specifice pubalgiei", a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Alibec trece printr-o formă îngrozitoare în acest sezon, nrereușind să marcheze nici măcar o dată. Ultimul său gol din Liga 1 datează din 13 mai 2017, când puncta în duelul cu CSU Craiova din play-off, 3-0. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
mosvasile
mosvasile  •  15 Decembrie 2017, 15:27

Trag aia de la DIGI SPORT de Becali, sa zica ceva,orice-ca sa-si "faca"ei emisiunea-si atunci ce sa faca omul?Le "da" si el cate o minciuna! Dar...e ticaloasa insinuarea ca cel care i-ar fi ciripit- ca Alibec se da lovit-ar fi chiar Sumudica,prietenul lui Alibec-atat cat poate fi de prieten un smecher ca Sumudica- baiat de cartier,din acelasi material cu acest comic vestit al micului ecran!

bratia2003
bratia2003  •  15 Decembrie 2017, 10:55

Ce va mai place sa-l pupati in in "dos" pe ciobanel, mai Gsp-istilor. Cum face un ou de oaie, apare si poza lui, ca nu se poate altfel. Mai sunt si alti patroni, conducatori de cluburi, dar nu se bucura de acelasi tratament. Sa va fie rusine.

valentinn10
valentinn10  •  15 Decembrie 2017, 10:20

Usurel, calm,calm ca-si revine el ca prost nu e si talent are cu tirul...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează