FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cyril Thereau face un anunț entuziasmant pentru fanii roș-albaștri: "Poate mă voi întoarce la Steaua"

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 11:26

Cyril Thereau (33 ani) a fost prezent în tribune la meciul dintre Steaua și Dinamo, scor 1-1 și a vorbit despre o eventuală revenire a sa la echipa care l-a propulsat în fotbalul mare.

"Sunt fericit ca am venit aici, l-am văzut pe Meme Stoica, el m-a invitat, e prietenul meu vechi, de mult timp voiam să revin în România pentru a vedea un meci al Stelei, dar de fiecare dată aveam eu programat câte un meci şi pentru că se suprapuneau, nu mai aveam cum să ajung la Bucureşti.

Mai am doi ani de contract, ştiu că am multe oferte, mai multe formaţii importante s-au arătat interesate. Dar Udinese nu vrea să mă cedeze, iar eu mă simt bine în oraş şi la echipă şi simt că toată lumea se poate baza pe mine.

E adevărat, am 33 de ani, dar mă simt excelent din punct de vedere fizic şi cred că pot juca la cel mai înalt nivel încă trei patru ani. Aştept momentul cel mai bun... poate să mă întorc şi la Steaua. Acum e dificil, dar, poate, pe final de carieră, mă voi întoarce la Steaua", a declarat Thereau pentru Prosport.

3.000.000 €a primit Steaua de la Anderlecht în schimbul lui Thereau. Becali îl cumpărase cu 700.000 de euro de la Charleroi

Atacantul care a marcat 10 goluri pentru Steaua în 17 partide din Liga 1 în sezonul 2006-2007 a vorbit și despre perioada în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru.

"Steaua a fost primul meu club în care m-am simţit fotbalist, în care am simţit că sunt apreciat şi sentimentul ăla unic pe care ţi-l transmit fanii - când se apropie de gard, când marchezi, când te aşteaptă după meci, când te opresc pe stradă să facă o poză cu tine - îţi ridică nivelul de încredere şi te obligă.

Nu mai poţi să te mulţumeşti cu puţin şi asta te face să încerci mereu să te autodepăşeşti. Senzaţia asta am trăit-o prima dată la Steaua şi asta îmi doresc să simtă toţi fotbaliştii care vin la Steaua şi îşi fixează ţinte înalte în sport şi în viaţă", a adăugat Thereau.

1.700.000 €e cota de piață a lui Thereau în acest moment

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
caminero
caminero  •  22 August 2016, 21:30
Postat de triarius pe 22 August 2016, 13:47

Simplu. CT are 33 de ani, aproape terminat ca fotbalist, recte tocmai bun de FCSB in 2-3 sezoane. Rotariu are 21 si tot viitorul in fata.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  22 August 2016, 14:01
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 22 August 2016, 12:14

Stai dracului acolo de...maimuțoi ca are ciobanul destui care sa-i dea...limbi,sau ai auzit de partidele. ..gratuite pe care le prestează ciurul. ..Mimisor și vrei si tu???

Deci asta e gandirea ta? Jucatorii buni sa nu vina in Romania!! Sunt prea multi de felul tau in Romania, de asta nu evoluam, datorita comunistilor ca tine!

triarius
triarius  •  22 August 2016, 13:47
Postat de khal_37 pe 22 August 2016, 12:33

Cum 1,7 milioane și joaca la Udinesse în Seria A din Italia ...,,Leo"Roti de la fcdb 2013 din românika este cotat la 1,75 meleoane! !!

Simplu. CT are 33 de ani, aproape terminat ca fotbalist, recte tocmai bun de FCSB in 2-3 sezoane. Rotariu are 21 si tot viitorul in fata.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează