FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG MUREȘ

Dacă nu te calcă trenul, ajungi la meci! Care sînt condițiile stadionului din Tg Mureș: accesul e horror, dar ai supervizibilitate

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 10:34

Vicecampioana îşi dispută partidele de acasă pe o arenă ridicată în urmă cu 8 ani, la cîteva minute de mers pe jos de stadionul "Ladislau Boloni", lăsat în paragină de municipalitate.

Gazeta Sporturilor de astăzi analizează arena din Tg Mureș și o plasează în topul stadioanelor din Liga 1! Citește materialul pe Gazeta Digitală

BILE ALBE

1. Din orice loc de pe arenă, vizibilitatea este foarte bună. Spectatorii sînt aproape de teren, în stilul stadioanelor din Anglia.
2. Cei care îşi achiziţionează bilet la tribuna oficială beneficiază de condiţii speciale. Există o zonă închisă dotată cu aer condiţionat, dar şi produse de catering.
3. Unic pentru o arenă din L1, la tribuna I, dar şi la "oficială" sînt montate mai multe televizoare care transmit meciul, iar spectatorii din zonă pot vedea reluările fazelor controversate.
4. Există rampe destinate persoanelor cu dizabilităţi şi de fiecare dată e prezent un steward ce acordă ajutor celor care vin în cărucior la meciuri.

BILE NEGRE

1. Marea problemă pentru spectatori este accesul pe stadion. Aceştia trebuie să treacă o cale ferată pentru a putea ajunge lîngă arenă! În plus, intrarea în tribune se face foarte, foarte greu întrucît sînt puține porți.
2. Chioşcurile de unde spectatorii îşi pot cumpăra de mîncare sînt rare, iar produsele sînt limitate. De cele mai multe ori la pauză nu se mai găseşte nimic.
3. Nu există foarte multe toalete, iar la cele 4-5 "ecologice" se formează de obicei cozi imense.
4. Au fost situaţii cînd nu s-a făcut curăţenie la finalul unor partide, iar cojile de seminţe şi alte resturi au rămas acolo pînă la întîlnirea următoare.

Alte subiecte exclusiv print de azi:

»Interviu exclusiv cu Paul Anton: "Să dai totul, ca și cînd mîine n-ar mai fi fotbal" + detalii inedite despre mijlocaș
»Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!
»Dezvăluiri despre situația tristă a lui Gerd Muller, afectat de Alzheimer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ionnis
ionnis  •  13 Octombrie 2015, 15:40

Erau coji de fistic mincinosilor :))

adi_stelistul
adi_stelistul  •  13 Octombrie 2015, 13:27

Stadionul principal din Tallin, unde a jucat si naționala cu Estonia in 2012, are accesul la fel. Trebuie sa treci calea ferată venind dinspre centru ca sa ajungi la stadion. Si e cel mai mare stadion din Estonia. Parca Le Cocq ii zice, oricum numele unei mărci de bere de-a lor. Așa ca hai sa fim mai indulgenti si cu ai noștri.

772563876199574
Denisa Dragomir  •  13 Octombrie 2015, 13:11

Cum puteți minți cu atitudine nerușinare ca nu sunt toalete Prima data documentația corect toaletele sunt mai multe decit este nr normal la nr de spectatori IAR semințele sunt interzise la Tg mures MINCINOȘILOR nu mai dezinformați cititori

Vezi toate comentariile (14)
Comentează