FOTBAL  »  Superliga  »  AMERICANUL STELEI NU E COSTISITOR

Dacă va rămîne la Steaua, Tudela va cîştiga 20 la sută din Kapetanos

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Steaua nu-şi face mari probleme financiare în privnţa transferului lui Josh Tudela, care ultima oară a evoluat la L.A. Galaxy în campionatul american de fotbal. Mijlocaşul din State, dacă îl va convinge că merită să rămînă în Ghencea şi să îmbrace tricoul roş-albastru în retur, nu-i va costa pe şefii Stelei nici un ban deoarece este liber de contract.

Mai mult, nici salariul pe care îl va avea nu va constitui o problemă. Tudela ar urma să ia 50.000 de euro pe an, mai puţin de jumătate din plafonul maxim impus de Becali, dar dublu faţă de cît cîştiga el la L.A. Galaxy. Dacă Tudela va fi păstrat, va cîştiga doar a cincea parte din salariul atacantului Pantelis Kapetanos, care a venit tot gratis la Steaua, însă are un contract net de 250.000 de euro anual.

Tudela (25 de ani) a sosit marţea trecută în România pentru a da probe de joc la Steaua. După ce s-a antrenat 3 zile în Ghencea, el a plecat cu echipa în cantonamentul din Antalya şi în această dimineaţă a bifat al 4-lea antrenament sub comanda lui Stoichiţă în stagiul din Turcia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  18 Ianuarie 2010, 19:35
Postat de pe 18 Ianuarie 2010, 11:44

Ce fotbalist e asta care lua 2000 E pe luna in State, de unde l-ati scos? :)

Mai ai putintica rabdare si vei vedea car de bun va fi. Vei ramane surprins!

 •  18 Ianuarie 2010, 15:07

desi lumea il priveste pe Tudela cu circumspectie eu zic ca ar tb sa il vedem la joc inainte de zice ceva despre el..asa era la inceput privit si kapetanos si pana la urma sa dovedit un jucator de valoare,poate si cu Tudela va fi la fel,speranta moare ultima...

 •  18 Ianuarie 2010, 14:52

si kapetanos a venit gratis

Vezi toate comentariile (7)
Comentează