FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - RAPID 2-2 / 2 MAI 1998

Damian Militaru: "Am auzit că jumătate dintre jucătorii Craiovei au fost cu Steaua, jumătate cu Rapid"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Fostul mijlocaş al Stelei Damian Militaru rememorează evenimentele petrecute în vestiarul echipei din Ghencea la finalul partidei disputate împotriva Gloriei Bistriţa în ultima etapă a sezonului1997 - 1998 (5-2) şi mărturiseşte că nu s-ar fi aşteptat la un rezultat bun al Craiovei în faţa Rapidului.

"Aveam speranţe că putem lua campionatul, dar foarte mici! Ne-am văzut de joc, am bătut Gloria, iar la final bucuria a fost imensă. E extrem de plăcut să cîştigi titlul în ultima etapă, ceva inimaginabil. Am auzit că echipa Craiovei era împărţită în două: unii care trăgeau cu Steaua, alţii cu Rapidul.

Nu ştiu dacă e adevărat, dar aşa se discuta la momentul respectiv. Nu ştiu ce bani au primit oltenii, dar ce era mai grav, să piardă sau să ia prima Stelei şi să joace corect?" a spus Militaru pentru gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
 •  07 Februarie 2009, 17:38

Sa ai ocazia sa joci intr-o cupa europeana, sa depinda numai de tine si sa o irosesti, cum a facut Craiova in meciul cu Rapid din 1998, nu se cheama onoare, ci poate fi tradus doar in doua variante: coruptie sau prostie! Coruptie - pt.ca o ECHIPA trebuie sa joace pt.interesul sau (daca era unul onorabil, insemna un loc in cupa UEFA - caz in care Rapid TREBUIA sa castige si sa fie campioana, asigurand finalistei Cupei Romaniei participarea in cupele europene). Daca NU AU VRUT asta, inseamna ca..

 •  07 Februarie 2009, 16:31

@george: de catre cine era sustinuta ma Rapidul in perioada aia? vorbesti si tu ca sa te afli in treaba. tu nu vorbi de carti, pt ca singura carte scrisa despre si pt steaua e despre, si cu blaturile pe care le faceau ceausestii pt echipa, dar scrise sub o forma mai "umana", sa zicem. dar numai uman nu a fost ce au facut acesti aWortoni. RAPID s-a nascut din pasiune pt fotbal, nu din pasiune pt distrugere si otravire a Romaniei. RAPID, CLUBUL FANION AL ROMANIEI! FORZA RAPID

 •  07 Februarie 2009, 15:56

bay jony sau george degeaba iti schimbi numele ca stim cine esti.In al doilea rand in 1923 nu exista comunism in romania,doar in mintea voastra ingusta.Cate campionate a luat Rapidul in perioada comunista?????aud????nu va e rusine ma nenorocitilor???sunteti o tumoara bolsevico-bricheto-valijoara de care numai scapam!!!cine dracu era mentorul vostru?nu cumva valentin ceausescu?care aducea la steaua toti jucatorii cu japca?nu cumva steaua era echipa care castiga in minutu 110 cu 2-1 meciul cu biho

Vezi toate comentariile (16)
Comentează