FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, LIVETEXT GSP.RO

Dan Alexa e pe val cu Dunărea Călărași și își dorește să producă surpriza etapei contra lui FCSB: "Nu plecăm fără puncte!"

Pe vremea când era jucător la Dinamo, Alexa a pozat special pentru Gazetă înaintea unui derby cu FCSB (Foto Arhiva GSP)
Pe vremea când era jucător la Dinamo, Alexa a pozat special pentru Gazetă înaintea unui derby cu FCSB (Foto Arhiva GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 09:00

DORINȚĂ. Alexa are un start excelent la Călărași, a bătut Viitorul, a făcut egal cu CFR și e gata să producă surpriza etapei, astăzi cu FCSB.

Pe Nicolae Dică îl așteaptă evaluarea lui Becali de la finalul turului, fiecare meci e vital pentru păstrarea postului de antrenor. În schimb, Dan Alexa nu are nicio emoție în ceea ce privește viitorul său pe banca Dunării Călărași. Tehnicianul de 38 de ani e surpriza plăcută a startului de campionat. După 8 etape e pe 7 în clasament, cu 12 puncte, cu numai unul mai puțin decât ultimele două campioane, Viitorul și CFR Cluj.

11,00e cota caselor de pariuri ca Dunărea Călărași să câștige meciul din această seară, cu FCSB, care se va disputa la Voluntari

"Startul ne dă încredere și privim optimiști duelul cu FCSB. Nu mă așteptam să avem așa un început, dar e meritul băieților, care s-au acomodat rapid cu prima divizie și cu ritmul de aici. Nu trebuie totuși să ne mulțumim cu puțin, tocmai de aceea sper că nu vom pleca fără puncte din meciul de duminică! Pentru asta vom lupta până în ultima secundă, trebuie să fim concentrați și să avem determinare mult mai mare decât până acum. FCSB e clar favorită, are cel mai bun lot din România și cele mai bune condiții de pregătire, însă asta nu înseamnă că nu vrem să batem unul dintre granzii fotbalului nostru", a declarat Alexa pentru Gazetă.

Ca jucător, Dan a evoluat împotriva Stelei îmbrăcând tricoul lui Dinamo, al Timișoarei și al Rapidului, iar în cele 11 meciuri are procentaj pozitiv, 46 la sută puncte câștigate. Are trei victorii, toate la Timișoara, două în Liga 1 și una în Cupa României, 6 remize și doar două înfrângeri. A fost eliminat o singură dată în derby-urile contra roș-albaștrilor. În sezonul 2011-2012, pe când evolua în Giulești, a văzut "roșu" în minutul 66. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
vasy86le
vasy86le  •  23 Septembrie 2018, 11:08

Dan Alexa, daca bati fcsb-ul, esti binevenit la Dinamo :)

balauru48
balauru48  •  23 Septembrie 2018, 10:47

In seara asta, clona fcsb se va desfiinta! Asa a promis non-patronul lor.

hitman222
hitman222  •  23 Septembrie 2018, 09:36

Scoate ba Steaua din articolul asta, nu ti-e rusine?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează