FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CONCORDIA CHIAJNA 3-2

Dan Alexa, furios pe jucătorii săi după eșecul cu Pandurii: "Am pierdut meciul ca proștii, asta ține de naivitate"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 22:41

Suspendat, Dan Alexa nu a putut sta pe bancă la partida pierdută de Concordia Chiajna pe terenul lui Pandurii, scor 2-3.

"Chirurgul" s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că echipa sa nu a reușit să gestioneze avantajul pe care l-a avut la pauză.  

"Nu se poate să ratăm ocaziile pe care le-am ratat, iar apoi să primim acel gol în ultimele secunde. Ține de naivitate, de prostie, am fost proști și am plătit pentru asta.

Am avut meciul în mână, am avut ocazii mari, dar asta e, felicitări gazdelor. După aspectul jocului, nu trebuia să pierdem, asta e părerea mea. 

Și jucătorii sunt conștienți că au pierdut un meci pe care nu trebuiau să-l piardă. Urmează un program foarte greu, poate cel mai greu, iar fiecare meci trebuie tratat ca o finală", a spus Dan Alexa, la TV Dolce Sport.

"Știu că am valoare, vreau să joc mai mult! Nu înțeleg de ce nu am jucat până acum, cred că am demonstrat că merit să joc mai des. Am vorbit cu Dan Alexa, am vorbit cu toată lumea, au fost discuții firești"

Valentin Munteanu, Concordia Chiajna 

Concordia a pierdut pe terenul lui Pandurii, scor 2-3, ratând șansa de a ieși din zona locurilor retrogradabile (DETALII DESPRE PARTIDĂ, AICI)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează