FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - FC BOTOȘANI 2-1

Dan Alexa recunoaște că echipa sa are șanse mici să se salveze de la retrogradare: "Nu suntem la mâna noastră, așteptăm pași greșiți"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 22:28

Dan Alexa a vorbit despre șansele echipei sale de a se salva de la retrogradare, după victoria reușită de Concordia pe teren propriu în fața lui FC Botoșani, scor 2-1.

Tehnicianul recunoaște că echipa sa pleacă cu șansa a treia în ultima etapă, Concordia așteptând pași greșiți ai contracandidatelor ACS Poli și Pandurii.

"La pauză, ne-a fost foarte greu. Practic, eram aproape retrogradați la scorul de 0-1. Am revenit, am obținut victoria care ne menține cu șanse pentru ultimul joc.

Plecăm totuși cu a treia șansă în ultima etapă, nu stăm la mâna noastră, sperăm că adversarele noastre se vor încurca.

Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine. Indiferent de ce zice lumea, acești jucători joacă cu inima. Nu cred că merităm să retrogradăm. Am avut extrem de multă neșansă în multe meciuri, am făcut și unele greșeli pe care nu ar fi trebuit să le facem. 

Sper să ne salvăm de la retrogradare și anul acesta, la fel cum sezonul trecut ne-am salvat în ultima etapă. Ne gândim doar la meciul cu Voluntari, ne așteaptă un meci greu, jucăm cu echipa momentului", a spus Dan Alexa, la TV Dolce Sport.

Programul ultimei etape din play-out (3/4 iunie)
Gaz Metan - ACS Poli Timișoara
FC Botoșani - Pandurii Târgu Jiu
FC Voluntari - Concordia Chiajna

"Cu ajutorul rezultatelor contracandidatelor, sperăm că ne vom salva. A fost un meci cu o miză extrem de importantă, ne bucurăm că am reușit să întoarcem rezultatul" Marian Cristescu, Concordia Chiajna

Citește și: Final incendiar de sezon » Concordia întoarce miraculos soarta meciului cu FC Botoșani, iar ultima retrogradată se află în ultima etapă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  30 Mai 2017, 10:02

Un meci...un BLAT! La scorul de 2-1 pt chiajda, toata lumea era...fericita. Se juca cu entuziasm la trecerea timpului. Frf si lpf nu au vazut nimic? Sau si ele sint implicate la trucarea campionatului? Ancheta DNA si excluderea vinovatzilor din fotbal! Cit dureaza coruptzia? Pt ce a fost penalizata Poli Timisoara cu 14 puncte? Pt ca nu participa la Asociatzia Kooperativa? Daca nu urli precum lupii, te sfishie!Pt un fotbal curat!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  30 Mai 2017, 07:21

corect Alexa ,nu mai sunteti la mana voastra ,sunteti la mana altora ,gen Botseni sau altii mai Voluntari ,care deh ,tin cu satele capitaliste de pe langa Capetala . Bravos fotbal ,cine zicea ca am intrat in Europa ,parca Dragomir ,daca-mi amintesc bine ,asta e Bundaslinga noastra , Gut Gut ,parca-l aud pe Salam ,am auzit ca are succes si in Germania ,o fi Maica o fi ,ca tare le zice bine . Undei Miorita noastra fratilooooor

lionforever
lionforever  •  29 Mai 2017, 23:55

Încă un tort de ilfov și de salvează .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează