FOTBAL  »  Superliga  »  FUZIUNE

Dan Leasă anunță când se va face fuziunea dintre Voluntari și Rapid » Explicații privind scenele cu trofeul Cupei României

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 20:14

Dan Leasă, directorul general de la FC Voluntari, a declarat că va participa la licitația pentru echipa intrată în faliment a Rapidului și a explicat scenele surprinse după ce ilfovenii au câștigat Cupa României.

La începutul lunii mai, au apărut informații conform cărora șefii clubului FC Voluntari iau în calcul preluarea mărcii și palmaresului giuleștenilor de la firma aflată în faliment, FOTBAL CLUB RAPID SA.

"Vrem să fuzionăm cu Rapid, cu echipa aflată în faliment. Numai cu acordul suporterilor. Depinde de ANAF, când organizează licitația. Vrem să partcicipam și să luam echipa, atât cât ne permit regulamentul și legile", a spus Dan Leasă la TV Digi Sport.

Oficialul ilfovenilor a oferit explicații și după ce a fost surprins în timp ce sărbătorea la grătar câștigarea Cupei României, cu trofeul scos în curtea casei (detalii AICI). 

"Cupa nu a fost agățată de gard, a fost ridicată pe gard ca să o vadă toata lumea. În acea dimineață am fost așteptat de 200 sau 300 de suporteri. Ce era să fac, să-i gonesc? Și cu ce era sa petrec? Cu ciorbă de legume?", a fost reacția lui Dan Leasă. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
830943710275518
Razvan Radescu  •  31 Mai 2017, 08:30

Biiinenteles ca e de preferat fanfaronul bigot,***' ***' fara identitate..Doar la fost la multele Athos,acompaniat de 'paharnicul'Lutu....Si 'poseda'si Maybach....bolidul porneste doar cu ajutorul 'hiturilor'de pe Trinitas...Bai,troli f.c.fcsb-isti,uitati-va la '***',simbolul prostiei si fuduliei si ,dupa aia,dati-va cu parerea de altii....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daweroirl
daweroirl  •  31 Mai 2017, 02:17
Postat de amicu pe 30 Mai 2017, 23:06

ca refugiatii fcsb-isti petrec cu Mozart, Liszt si Beethoven. Gandire de GHENceA

eu nu am vazut cupe pe garduri ,sa nu uitam ce cantaua aia trei de la rinammo :))

kwd2015
kwd2015  •  30 Mai 2017, 23:48

Ce frumos o sa sune... Rapid Doraly. Sau Pandele's Rapid. ahahahaha ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează