FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi, joac-o p-asta! Dan Nistor face o afirmație surprinzătoare: „Din ce știu, Edi Iordănescu nu merge la FCSB”

Gigi Becali // FOTO: GSP
Gigi Becali // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 21:26

Gigi Becali, 60 de ani, patronul celor de la FCSB, a lăsat de înțeles pe parcursul zilei că venirea lui Edward Iordănescu, 40 de ani, pe banca roș-albaștrilor e sigură. 

Nu de aceeași părere este și Dan Nistor, 31 de ani, căpitanul celor de la Dinamo, cel care a colaborat în trecut cu Edward Iordănescu la Pandurii: „Din ce ştiu eu, nu va pleca acolo. Acum nu, sunt convins”, a spus Nistor, la TV Telekom Sport.

Edward Iordănescu, în prezent pe banca lui Gaz Metan Mediaș, a antrenat Pandurii între 2014 și 2016, perioadă în care Dan Nistor evolua pentru gorjeni. Ce doi au avut o relație strânsă, actualul mijlocaș al lui Dinamo numărându-se printre favoriții lui Edi.

Vezi și:

Cine mai înțelege ceva? Gigi Becali dezvăluie dialogul avut cu Edward Iordănescu: „Va avea cea mai mare libertate, doar că eu fac transferurile!”

Gigi Becali s-a decis: „Pe Edi Iordănescu îl pun antrenor la FCSB, dar nu accept pe nimeni peste MM!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rocky2
rocky2  •  16 Mai 2019, 00:22

Edi e prea bun pentru fcsb!

badea_nae
badea_nae  •  15 Mai 2019, 23:50

Nistor mă?????

coriolanus
coriolanus  •  15 Mai 2019, 23:17

Esti la fel de inteligent ca Nistor.. Luati-va aman2 de mana si deschideti poarta cum trebuie..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează