FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

Dan Petrescu a creat un "monstru"! Coincidența izbitoare care demonstrează că titlul merge în "Gruia"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 08:49

CFR Cluj s-a impus sâmbătă seara pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, 1-0, (detalii pe larg + video, aici), continuându-și parcursul impresionant din acest campionat și distanțându-se la opt puncte de urmăritoarea FCSB, cu cinci etape înaintea finalului de sezon regular.

Victoria de aseară a fost una specială pentru ardeleni, care tocmai și-au egalat recordul de puncte obținute în cele mai bune 21 de etape din startul campionatului.

Adică 49 de puncte obținute în clasament, punctaj care seamănă izbitor cu situația din ediția 2007-2008, când CFR a luat primul dintre cele trei titluri din istoria grupării. 

În ultima etapă din 2017, CFR va avea parte de un meci de-a dreptul infernal: echipa lui Dan Petrescu joacă în deplasare cu CS U Craiova, sâmbata viitoare de la ora 20:00. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
amicu
amicu  •  10 Decembrie 2017, 17:37

Presiune pe arbitrii??? Asta e marca înregistrată a golanului de la Fcsb. Destabilizarea adversarului. Asta este o alta practica Fcsb. Monstru???? Cel mai grotesc monstru este Fcsb. Când simulează Tănase cu voluntari și i se acordă penalty în duelul cu Balauru, sunteți de partea stelistului. Periați jucători fcsb-isti chiar și atunci când nu e cazul. Gnohere deviază mingea cu spatele, i se atribuie golul. Cu Lugano, șutul aceluiași Gnohere este deviat de un adversar in poarta, golul i se atribuie lui Gnohere.

predator1
predator1  •  10 Decembrie 2017, 14:19

Cei doi *** de la cfr, paskany si muresan, cu cei 10 milioane de euro delapidati din conturile clubului si-au asigurat 100% castigarea campionatului. De aceea nu au nici investit in jucatori, parca 450000 de euro au platit pe Boly de la Viitorul, in rest numai mercenari veniti gratis.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1641547139218305
Marian Vasile  •  10 Decembrie 2017, 13:09

În fiecare meci, Dan Petrescu pune presiune pe arbitri, astfel apar avantajele chiar dacă sunt minore. Ele pot influenta un meci.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează