FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Dan Petrescu a vorbit pentru prima oară despre subiectul FCSB: "Veți vedea răspunsul meu"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 20:54

Dan Petrescu, tehnicianul de 49 de ani al celor de la Al Nasr, a comentat informațiile apărute în ultima vreme, care îl dau drept un posibil înlocuitor al lui Reghecampf pe banca FCSB-ului. 

"Dacă în vară nu voi avea oferte, normal că vreau să merg undeva, fie în România, fie în străinătate.

Steaua are antrenor, eu am echipă. Dacă va fi o ofertă, veți vedea răspunsul meu. Dar, repet, deocamdată sunt doar vorbe. 

Nici de varianta Craiova nu vreau să vorbesc. Dacă voi fi liber, voi lua în calcul orice echipă care mă dorește și are un obiectiv", a spus Dan Petrescu, la TV Digi Sport.

"Bursucul" a comentat și apriga luptă la titlu din Liga 1 și mărturisește că și-ar dori ca Viitorul să devină campioană. 

"Mi-aș dori să ia Viitorul, am mai spus-o. Toată lumea crede asta, nu văd cum s-ar putea încurca. . Nu văd cum ar putea pierde titlul pe teren propriu. 

Stadionul va fi plin, jucătorii sunt foarte motivați. Cred că e bine ca Viitorul să câștige. Să nu uităm ce se spunea de Hagi la începutul carierei de antrenor, dar acum a depins doar de el și a demonstrat ce poate. Hagi mănâncă fotbalul pe pâine, merită să ia titlul, toată lumea se va bucura, mai puțin suporterii lui Dinamo și ai Stelei", a declarat Dan Petrescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
randoom_._
randoom_._  •  12 Mai 2017, 00:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

fals. dan petrescu a spus dintotdeauna ca asta este Steaua. este exact invers fatza de ce spui tu. in fine,bine ca s-a desfiintat echipa ta de suflet aka rapid,chiar o meriti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează