FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Dan Petrescu anunță o nouă candidată la titlu și explică de ce nu va merge la CSA Steaua - Academia Rapid

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 16:04

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre duelul cu Astra, de duminică, și a spus de ce se teme de echipa antrenată de Gigi Mulțescu.

"A fost o săptămână mai lungă ca de obicei, dar băieții s-au pregătit bine. Am avut mici probleme cu Hoban, Mailat și Camora, dar astăzi s-au antrenat deja în condiții normale.

Este clar că, indiferent de țară sau de ligă, atunci când sosește un antrenor nou, jucătorii au o reacție pozitivă. Așa mi s-a întâmplat și mie de fiecare dată când am preluat o echipă nouă. Echipa evolua extraordinar, apoi urma căderea. Fotbaliștii Astrei vor încerca să demonstreze de ce sunt în stare. Nu există niciun avantaj că vom juca acasă. Sincer, mi-e frică de această partidă. Venim după două remize grele cu FCSB și Craiova și sper ca jucătorii mei să nu-și piardă concentrarea. Au fost două partide pe care le puteam câștiga. Pe oriunde a antrenat, domnul Mulțescu a avut rezultate bune. Mă aștept la un joc ofensiv din partea Astrei.

Sper să nu mai ajung în tribună, să rămân pe bancă. Data trecută nu m-am putut controla, nu știu ce s-a întâmplat. Nici nu mi-am dat seama că am depășit linia. Mi-a părut rău. Și la Comisii am spus că voi încerca să nu mai ajung acolo", a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

"Bursucul" a vorbit și despre lupta la titlu și crede că  Viitorul lui Gică Hagi are forța necesară ca să lupte pentru câștigarea campionatului.

"Viitorul poate să câștige toate meciurile. Niciun antrenor nu-și cunoaște jucătorii mai bine ca Gică Hagi. Îi știe de când au fost mici, știe ce trebuie să facă cu ei. Aș fi vrut să fie cel puțin 10 academii în țară ca cea a lui Hagi.

Sunt tineri, au calitatea necesară, iar dacă vor câștiga astăzi (n.r. cu Poli Iași de la ora 18:00), vor reintra în lupta pentru locurile de cupe europene. Au forța să câștige toate cele 7 partide rămase din acest campionat", a adăugat tehnicianul clujenilor.

...despre invitația făcută de Lăcătuș la CSA Steaua - Rapid: "M-a invitat să merg la meci? Mă uit la orice meci important, iar dacă va fi la o oră care-mi convine, voi viziona și această partidă. Sunt curios ce se va întâmpla. Dacă eram la București, 100% mergeam. Dar în week-end-ul acela vom fi cu echipa la Constanța".

  •   CFR Cluj - Astra se joacă sâmbătă de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: Dan Petrescu vine cu replica pentru MM Stoica: "Nu știam că echipa în China" » Ce promite în scandalul cu oficialul stelist

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
daniaania
daniaania  •  10 Aprilie 2018, 10:45

DP se teme de toti. Cam FCSB va castiga campionatul. Noi la Bucuresti nu vom castiga cu acest antrenor.

jack_the_striper
jack_the_striper  •  06 Aprilie 2018, 18:53

Nu e, pur si simplu e prost, el chiar crede ce spune. Omul e batut in cap, e pilaf. Randoom e prostul siteului, nu stiai?

protech
protech  •  06 Aprilie 2018, 18:43
Postat de randoom...___ pe 06 Aprilie 2018, 18:36

fals. in liga a 5-a jaoca Steaua lupeni. in strainatate avem FC Steaua in ceva liga inferioara din anglia. singurul motiv pentru care becali a decis sa schimbe numele echipei(putea legal sa o numeasca Steaua Bucharest nu Bucuresti) este pentru a imbuna judecatorii. si a reusit in 23 februarie s-a acceptat recursul pe cale extraordinara,lucru care se intampla o data la zece mii de cazuri in Romania. primul termen,pe 20 aprilie,daca,castigam acolo,revine totul la normal. sper sa nu se amane. daca nu se amana,din 20 aprilie ne putem din nou denumii Steaua Bucuresti.

Si daca nu se va mai numi steaua bucuresti si va ramane pe viata fc fcsb, ce faci atunci? Ia si situatia asta ipotetica. Mai este fc fcsb echipa ta steaua? Pe mine nu ma intereseaza cu cine tineti voi, e divizarea voastra, dar zic si eu.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close