FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Dan Petrescu are două mari avantaje în lupta pentru titlu: "Îi văd în față pe cei de la CFR"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 20:37

Narcis Răducan a analizat lupta pentru titlu din Liga 1 și a identificat trei mari avantaje de care CFR Cluj ar putea profita în duelul contra celor de la FCSB.

Fostul oficial al celor de la Pandurii este de părere că linștea lui Dan Petrescu la echipă și experiența acestuia pot cântări decisiv în lupta pentru titlu.

"Lupta este foarte strânsă. Îi văd un pic în față pe cei de la CFR cu mai multe argumente. În primul rând, au un antrenor experimentat și foarte valoros. Apoi, nu sunt la fel de bine mediatizați, ceea ce reprezintă un avantaj.

De partea cealaltă, la Steaua, este avantajul tradiției și a lotului. Dică are calități, dar încă nu se ridică la înălțimea lui Dan Petrescu. Îl cunosc pe Dan Petrescu și el este întotdeauna cu un pas înainte, se prăgatește foarte bine", a spus Narcis Răducan la Sport Total FM.

Acesta a adăugat că și Craiova ar trebui luată în calcul, însă a subliniat că lotul lui Devis Mangia ar avea nevoie de îmbunătățiri.

"Trebuie să îi luăm în calcul și pe cei de la Craiova. Se poate întâmpla orice. Îmi place cel mai mult Craiova, ca microbist, dar pot spune că mai trebuie umblat la lotul de jucători.  Nu îi văd pe jucători pregătiți încă să câștige orice joc", a spus Narcis Răducan.

CFR Cluj a încheiat anul 2018 pe primul loc, la două puncte în fața celor de la FCSB și la șase puncte înaintea oltenilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează