FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu are locul asigurat în cazul în care va pleca de la CFR Cluj: "Are toate şansele să revină în această ţară"

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 17:21

Impresarul lui Dan Petrescu a dezvăluit astăzi că tehnicianul are şanse uriaşe să revină în campionatul Rusiei, acolo unde a antrenat în trei rânduri. 

" Dan Petrescu a lăsat o impresie foarte bună în Rusia şi are toate şansele să revină în această ţară. A avut tot timpul oferte e aici.

Orice ofertă se discută, se analizează, dar vom vedea ce va face. Deocamdată este la Cluj", a declarat Nicolae Pîrnău, potrivit ziare.com. 

În Rusia, "Bursucul" a antrenat la Kuban Krasnodar, în două rânduri, şi la Dinamo Moscova. 

Dan Petrescu a preluat-o pe CFR Cluj în vara acestui an, însă rezultatele nestisfăcătoare din ultimele meciuri au dat naștere zvonurilor unei eventuale plecări de la Cluj. În plus, după remiza din campionat cu Gaz Metan, 0-0, fanii au cerut demisia tehnicianului.  

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
daniaania
daniaania  •  02 Noiembrie 2017, 11:00

DP inca nu pleaca de la CFR. Toate echiple mai au caderi de forma. Se va vedea la iarna pe ce loc suntem si apoi se face analiza. Este devreme acum, sunt numai speculatii de presa.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  01 Noiembrie 2017, 07:35

DACA URMARIM TRASEUL LUI DAN AR TREBUII CA CFR SAI DEA LIBER SI SAL PLATEASCA 50% DIN CONTRACT EL VA PLECA LA ALTA ECHIPA SI TOT ASA CRED CA EL ARE O IMPRESIE F. BUNA DESPRE EL UITAND REALIZARILE DIN ULTIMUL TIMP

mosvasile
mosvasile  •  31 Octombrie 2017, 19:44

multumim dan petrescu, ca nu ai preluat nationala!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează